25 март: Послания и възможности

Хороскоп

24-03-2015, 21:31

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сезонът на затъмненията

Слънце в Овен, Луна в Близнаци. Астрологична картина на деня

В растящата си фаза Луната в Близнаци днес определено ще стимулира ментална активност, която ще бъде насочена най-вече към обслужването на интелектуалните ни нужди и интереси. А любопитството ще подхранва стремежа ни да получим и предадем, колкото се може повече информация. Ако има на кого нещо да обясните, разкажете, съобщите или демонстрирате, то едва ли ще намерите по-подходяща възможност за това от днешния ден. Словото ще се лее с лекота, а идеите, облечени в него, ще бъдат заразителни. Особено ако демонстрират широта в гледните точки и възприятията и са отворени за модулация, развиване и надграждане.
 
Обменът между Слънцето и Сатурн вече е съвсем тесен и ни носи не само ясни послания, но и  недвусмислени възможности. Той пробужда способността да ръководим живота си, да правим правилни избори и да взимаме отговорни решения. Инвестирайте я в повдигането на социалния или професионалния си статус. Това ви гарантира стабилен и устойчив във времето растеж и по високо равнище на себереализация и благосъстояние. Особено атрактивни са възможностите свързани с образование, интереси в областта на науката, повишаване на квалификациата, юридическите дела и международните контакти. 
 
Слънчево-Сатурновия обмен ще ни помогне с лекота да преминем през ситуации, отправящи провокации към чувството ни за дълг и отговорност. Не бива да забравяме обаче, че се намираме в период между две затъмнения поради което всички събития през настоящата седмица имат съдбовен характер. А взетите решения и поетите ангажименти ще проектират ефекта си за месеци и дори години напред. Луната в Близнаци в допълнение, може да ни донесе новини и да ни въвлече в разговори, които да предизвикат решаващи обрати в живота ни.

Работа и бизнес
Това определено е ден за решителни постъпки и важни решения в областта на бизнеса и кариерата. Опитайте се да работите с размах и перспектива и дайте приоритет на дългосрочните си цели. Въздържайте се от оказване на натиск върху хора и обстоятелства. Много по-уместно е да ползвате като оръжие завоюваните да момента позиции, умът и авторитетът си. Концентрирайте се в срещи и разговори с покровители и хора с власт и авторитет, от които зависи успехът на начинанията ви.

Здраве, хранене и красота
В организма протичат мощни процеси и гладуването е категорично противопоказно - освен енергиен дисбаланс, може да предизвика и поражения върху костната структура. Сега храната изгаря без остатък и се превръща в чиста енергия. Но и всички вещества поети чрез нея се усвояват от организма и стават част от него-във физически и духовен план. 
Растенията днес имат мощно лечебно действие.Можете да приготвите лечебни отвари, маски и домашни козметични средства които да ползвате през месеца. Подходящо е и да потърсите решение на здравословни проблеми при фитотерапевт или билкар. Кожата има нужда от кислород-почистете я добре от замърсяванията и мъртвите клетки и прекарвайте повече време на чист въздух.Въздържайте се от употреба на химически активни козметични средства.