Кралев поздрави Боби Михайлов за успешното преизбиране в УЕФА

"Това е поредното признание за Вашия безспорен авторитет като ръководител", каза министърът на спорта

Министърът на спорта Красен Кралев поздрави президента на БФС за успешното му преизбиране като член на Изпълкома на УЕФА във Виена, където се провежда 39-ия конгрес на Европейската футболна централа.

По време на първото гласуване за седемте места в Изпълкома шестима от общо 12 кандидати получиха над 50% гласове от 54-те федерации. Наложи се да се проведе балотаж, за да бъде избран последният член на Изпълкома на УЕФА. От общия брой 7 души Боби получи най-много гласове – 24, и запази мястото си.

Ето какво се казва в поздравителното писмо:

Уважаеми господин Михайлов,

За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод преизбирането Ви за втори мандат в Изпълнителния комитет на УЕФА! Вярвам, че Ви носи удовлетворение фактът, че получихте най-много гласове при оспорваната конкуренция на балотажа! Убеден съм, че и в бъдеще ще работите все така всеотдайно и ще защитавате интересите на българския футбол от най-високото ниво в УЕФА.

Преизбирането Ви на този пост е поредното признание за Вашия безспорен авторитет като ръководител и общественик. Вярвам, че това ще Ви мотивира допълнително да преследвате целите си за едно по-добро бъдеще на нашия футбол. Приемете моите пожелания за здраве, успешно реализиране на Вашите идеи и нека още дълги години да сте пример за любов и преданост към спорта!