23 март : Умереност

Хороскоп

23-03-2015, 01:40

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

21-22 март: Воля за живот

20 март: Матрицата се презарежда

Слънце в Овен, Луна в Телец. Астрологична картина на деня

Седмицата ще започнe спокойно, толкова спокойноq че екзистенциалното доволство което ще чувстваме, би могло да ни лиши от мотивация и да притъпи амбициите ни. А денят съвсем не е лишен от потенциал, особено ако съзнателно проявим деловите си способности и се фокусираме върху решаването на практични въпроси. Така ще можем да си създадем по-комфортни условия на живот, при това не само в материален, но и в емоционален аспект. Ще можем да си поговорим задушевно с приятели и близки, някои от които ще се нуждаят от нашата съпричастност, а други ще проявят емпатия и загриженост към собствения ни емоционален свят.

 
Днес всички ще бъдем настроени на тънките вибрации на чувствата и емоциите. Внимание заслужават и съветите на по-възрастни роднини, които могат да ни помогнат да решим стари проблеми или да се предпазим от предстоящи такива. Общо взето всеки ще може, стига да пожелае да се наслади на живота, естествено в тези рамки които може да си позволи. Не губете мярка в търсенето на чувствени удоволствия, особено когато желаете на направите впечатление- щедростта ви може да бъде възприета като празно разточителство.

Работа и бизнес
Денят ще подкрепи дейности изискващи спокойно бавно и обстоятелствено поведение. Информационният обмен също ще привлича вниманието ни, но от него ще трябва да отсеем онова което ни е наистина необходимо. По продуктивните срещи ще се случат следобед. Старайте се да не изпускате важни подробности и слушайте внимателно какво говорят събеседниците ви.

Здраве, хранене и красота
Денят създава идеални условия за лечение и възстановяване на съществуващи заболявания, особено чрез прилагането естествени, природни лечебни средства. Енергийните потоци в тялото възобновяват своята активност и акумулират сила и виталитет. Постарайте се да ги подпомогнете с оптимален хранителен и двигателен режим. Преустановете всякакви диети. Сега те могат да имат разрушителен ефект върху здравето ви.