И Мадона реагира на противоречивото изказване на Долче и Габана

След Виктория Бекъм, Къртни Лов и Рики Мартин, певицата взе позиция по темата

Мадона , Върховната жрица на поп-културата се включи в полемиката предизвикана от твърдението на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана, които се изказаха против осиновяването на деца от гей двойки в италианска списание. 

Мадона, която участва в рекламни кампании за луксозната модна къща през 2009 г. и 2010 г., Пусна в Инстаграм черно-бяла снимка на себе си и на бебето, което използва по време на реклама за зимната колекция 2010/2011 на модната марка. Поп певицата, която има две осиновени деца, добавя следния текст към снимката:

Всички бебета носят душа, без значение как идват на тази земя и техните семейства. Няма нищо синтетичен около душата!! Така че как можем да отхвърлим изкуственото осеменяване  и сурогатното майчинство? Всяка душа идва при нас, за да ни даде урок. Бог има пръст във всичко, дори и в технологията! Ние сме арогантни да мислим, че човек прави нещо сам. Както горе, така и долу! Мислете преди да говорите. ,,,,,,,,,,, ?? #Livingforlove".

Мадона се изказва много дипломатично, без да напада директно дизайнерите,  самата тя не веднъж е била мишена на нападките на Елтън Джон, който я беше обявил за „клоун” и „буфосинхронист”.

Преди пет дни, Елтън Джон , чиито две деца са родени от сурогатни майки, обяви бойкот на модната къща в Инстаграм. (Очевидно Инстаграм е популярен форум за вражди тази седмица.) В дните след  призива за бойкот, Виктория Бекъм, Къртни Лав , Райън Мърфи, Рики Мартин и още много други знаменитости се присъединиха към Джон в Туитър.