Предложиха пенсионерско намаление за стриптийз

При посещение клиентите трябва да представят сертификат за пенсия, а защо не и удостоверение от кардиолог

Московските пенсионери скоро ще могат да се възползват от най-новите, не съвсем обичайни социални придобивки. Освен привилегиите в аптеки, таксита и други обичайни за възрастните московчани в списъка сега са добавени и ползите при посещение ... стриптийз клубове.

За сега говорим за само един от тях - бар "Полярна мечка", един от най-старите в руската столицата. От понеделник, клубът предлага отстъпка за пенсионираните си посетители в размер на 30% от стриптийз и танц в скута. За получаване на услугата се изисква представянето на сертификат за пенсия и (за предпочитане) сертификат от кардиолог. Офертата е валидна между 21.00 и полунощ.

Целта на програмата е подкрепа на възрастните хора в намаляваща икономика, казват авторите. "Известно е, че положителните емоции удължават живота. Изкуството на стриптийза дава положителни емоции на тялото. Пенсионерите най-много се нуждаят от подкрепа и внимание, " се казва в прессъобщението на клуба.

Според персонала на еротичния клуб „По време на криза, всяка организация трябва да демонстрира социална отговорност." От сайта Dni.ru са потърсили за допълнителна информация прессекретаря на "Полярната мечка" Виола Мировой, която потвърди, че такава програма наистина е стартирана.

Според Мировой, социална програма е доста обещаваща. "Ние имаме редовни гости на пенсионна възраст" парира тя предположението, че услугите на клуба могат да се окажат прекалено скъпи дори за големите (по руските стандарти) пенсии в Москва. " Да заповядат при нас, и могат да се възползват от тази възможност," допълва тя.

Прессекретарят на клуба също така отбеляза, че мъжете харесват стриптийз танците независимо от възрастта. "Каква е разликата - 60 или 70 години, той винаги ще искат да гледа красиви жени. Основното нещо е сърцето да издържи " заключва говорителя.