Никол Кидман в глобална рекламна кампания на арабски авиолинии

Кампанията е част от войната между арабските авиолинии за клиенти

Etihad Airways стартира своята нова глобална рекламна кампания със световната премиера на новата телевизионна реклама в Абу Даби, присъстваха холивудската актриса Никол Кидман, представители на световните медии и стотици специално поканени гости.

Носителката на Оскар е обявена за глобален посланик на арабската авиокомпания по света с думите:

"Никол Кидман е звезда и разказвач на завладяващото филмче, което ще бъде показано по световните телевизии и социални медии в два варианта 60 и 30 секунди."

Рекламата е заснета на борда новият флагман на Etihad Airways - Еърбъс A380 и на места по целия свят, включително и различни забележителности в Абу Даби.

Вижте снимки на луксозните удобства рекламирани от Никол Кидман в Галерията ТУК!

В рекламата са включени и дигитално създадени сцени на Кидман в интериора на Лувър Абу Даби, футуристичен и внушаващ с предстоящо откриване, което ще отбележи постиженията на съвременната архитектура и прочутия архитект Жан Нувел, повлиян от светлината и геометрични мотиви на емирството.

"Никол Кидман, като световно уважаван артист, беше перфектният глас и лице на нашата история, и въплъщава светска изтънченост, интелигентност, оригиналност и елегантност -. Ценности, които формират основите на марката Etihad", казва Питър Баутгарднер, търговски директор на авиокомпанията.

В началната сцена се показва Кидман разлистваща страниците на вдъхновяващ роман в библиотеката Страхов в Прага, следващите кадри показват актрисата да се наслаждава на революционните каюти и предложения за услуги на борда на новия A380 на Etihad Airways.

Авиокомпанията стартира тази кампания и в отговор на все по-засилващата се конкуренция между авиолиниите в региона. Emirates, Qatar и Turkish Airlines отдавна залагат на известни лица от спорта за своите рекламни видео спотове.

Etihad Airways, която е в топ десет на най-сигурните авио превозвачи решават да заложат на рекламно лице от шоубизнеса.