Лудогорец и Литекс ще излъчат големия фаворит за Купата

Спорт

18-03-2015, 09:20

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Срещата на "Лудогорец Арена" е от 17:30 часа

Лудогорец и Литекс ще излъчат последния полуфиналист в турнира за Купата на България. Там вече са Левски, Черно море и Локомотив (Пловдив), а днес в Разград шампионите приемат ловчанлии в среща реванш от четвъртфиналите.

Първият мач в Ловеч завърши 0:0 и безспорно крайният победител ще се превърне в основен фаворит за трофея, тъй като ще бъде единственият отбор от първата шестица на полуфиналите. Двата тима се изправиха и още веднъж помежду си от началото на годината, като в първенството Литекс постигна и домакинска победа с 1:0 и показа, че Лудогорец трудно може да им вкара гол, след като два поредни мача удържаха мрежата си суха. Купата е и основен приоритет за „оранжевите” и оттам те също търсят класиране за евротурнирите, тъй като борбата за третото място в „А” група в момента е доста ожесточена и всичко е възможно.

Треньорът на Литекс няма сериозни проблеми в състава си за разлика от колегата си начело на Лудогорец Георги Дерменджиев.

За разградчани не могат да играят контузените Йордан Минев и резервния вратар Иван Чворович заради контузии. Добрата новина е, че Марселиньо вече е възстановен от травмата си и ще бъде готов за игра.

Срещата на „Лудогорец Арена” е в 17:30 часа.

Ето и вероятните състави на двата отбора:

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Кайсара, Моци, Барт, Ангуло, Ешпиньо, Дяков, Александров, Вандерсон, Марселиньо, Кишада.
ЛИТЕКС: Винисиус, Попов, Гълъбов, Перес, Божиков, Бумал, Недялков, Асприля, Малинов, Ангелов, Йонсен.

 

Източник: sportonline.bg