Марков: Дотук с доброто впечатление, в плейофите трябват победи

Спорт

17-03-2015, 15:38

Снимка:

Lap.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Локо (Сф) трети след равенство в директния сблъсък с Берое

Няма да разчитаме,че Литекс ще играе преди нашия мач тежка среща за Купата с Лудогорец

Изпълнителният директор на Локо (Сф) Георги Марков говори пред Sportonline.bg  за предстоящия мач от първенство в който "червено-черните" приемат Литекс. Както и какви са целите на локомотивци, след като вече влязоха в първата шестица. Той говори също така за бившия си отбор Левски, който изпадна във втората шестица.

"Мачовете между Локо (Сф) и Литекс винаги са били оспорвани независимо дали са били на нашия стадион в "Надежда", или в Ловеч. Но сега в никакъв случай няма да разчитаме, че Литекс играе мач за Купата с Лудогорец и да ги подценим като си помислим, че могат да бъдат изморени ", заявява Георги Марков.

 

"Изпълнихме една от важните цели да влезем в първата шестица. Но в плейофите във всеки мач трябва да играем за победа. Защото ако падаме, тогава какво от това, че сме влезли в първата шестица. Сега трябва да осъществим другата си цел. А именно с повече победи да влезем в тройката и да се класираме за участие в предварителните кръгове на Лига Европа",  сподели Георги Марков.

"Голяма загуба за Левски е, че ще играе във втората шестица. Вината обаче си е на клуба, че не успя по-рано да си осигури участие сред първите шест", добави Георги Марков.