Ерос Рамацоти е щастлив татко с първи син

Мъжкият наследник на 51-годишния певец се казва Габрио Тулио

Вчера, в 16:40 се роди Габрио Тулио. Тежи 3800 и вече свири на китара... Една тотална емоция. Благодаря ти, любов моя

 

Това написа в неделя италианският певец Ерос Рамацоти. Топмоделът Марика Перегринели го дари с първата му мъжка рожба. Майката се чувства добре след раждането и се надява да се прибере вкъщи през следващите няколко дни. Ерос не скри вълнението си от радостното събитие и публикува в профила си в Instagram снимка на плюшено мече с бяла панделка, на която са избродирани двете имена на новородения Рамацоти. 

Рамацоти има още две дъщери. Аврора Софи е най-голямата – през декември миналата година тя навърши 18 година. Нейна майка е швейцарския модел Мишел Хунцикер, за която певецът беше женен до 2002 година. Рафаела Мария е втората му дъщеря, която настоящата му съпруга Марика роди през 2011 година. Ерос и Марика се ожениха през юни миналата година.

Рамацоти вече е готов с 14-те парчета от новия си албум "Perfetto", който предстои да излезе на 12 май. През есента ще стартира световното му турне. Ерос обещава грандиозно шоу, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената. Ще го гледаме в София на 26 септември в "Арена Армеец".

Поздрав за всички отдадени фенове!