17 март: Свобода и непринуденост - bulgaria.utre.bg

17 март: Свобода и непринуденост

16 март 2015, 22:41 | Елена Пенчева
  • Снимка:
    http://pixabay.com/

Слънце в Риби, Луна във Водолей. Астрологична картина на деня

Вторник дава заявка за най-успешния и пълноценен ден през настоящата седмица, която отбелязва началото на Сезонът на затъмненията и определено ще ни подложи на изпитания от емоционално и жизнено естество. В сряда, четвъртък и петък ще бъдем изцяло погълнати от процесите на разпад, които ще протичат преди, по време и след Слънчевото затъмнение в петък, но днес имаме всички шансове да се порадваме на живота със свобода и непринуденост.
 
Приятни изненади ще ни предложат кратките пътувания и командировки, както и неочаквани срещи с приятели и съмишленици. Новините които ще научим чрез тях, могат да внесат усещане за обновление в живота ни и да пробудят у нас желание за промяна. Промяната е неизбежна и поради това много по-резултатна, ако е желана, но би било мъдро ако не пристъпваме необмислено към нея. А точно днес Лунно-Юпитеровия обмен ще ни поддържа в почти екзалтирано емоционално състояние и ще подхранва у нас склонността към преувеличена оценка на събитията. Като добавим подчертания интерес към авантюри и безразсъдно смели постъпки, може би ще бъде разумно да поддържаме по равномерно темпо, още повече че събитията развиващи се около затъмненията и най-вече последствията от тях обикновено имат необратим характер.

Работа и бизнес
Посещението и взаимодействието с официални институции, както и с началници и авторитетни фигури може да се окаже не много добра идея. Ще ни бъде малко по-трудно от обичайното да формулираме и изложим в логична последователност мислите и идеите си, а дори да успеем да ги подредим в писмена или вербална форма, те могат да останат без отговор или реакция по необясними причини. В същото време събитията и разговорите през този ден ще изискват от нас поемане на отговорност за решения и действия предприети в миналото. Тези тенденции обаче не бива да се превръщат в мотив за бездействие, напротив, работата свършена днес бързо ще ни зарадва с резултати.

Здраве, хранене и красота
Възможно е да усетите спад в жизненият си потенциал, умора и апатия. Това са обичайни прояви в периода на последната Лунна четвърт, а предстоящато слънчево затъмнение определено ще се отрази и на виталитета ни. Не натоварвайте излишно организма си с тежки храни, алкохол и медикаменти, избяхвайте дейности, които генерират физическа и умствена преумора, както и хора и ситуации които обичайно влияят на емоционалното ви равновесие. Нервната система и осезателните органи са твърде уязвими, особено под въздействието на дразнещи светлини и звуци. Преминете на разтоварващ хранителен режим, а по отношение на външността се привържайте към обичайните грижи. 
Елена Пенчева е консултант по астрология. Дипломиран рекреативен специалист и бахов терапевт.

Астрологичната наука не разполага с готови отговори и решения, но разполага с инструментариум посредством който дава ориентир и посока в моменти на важни житейски, бизнес и лични решения. Тя е ключ за вратата към личното щастие.

Контакти:
088 7302268Още от рубриката
Хороскоп
Още прогнози
и анализи
в рубриката
Астрология


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета