Ислямски политолог вещае пуч, Медведев сядал в Кремъл и давал заден за Донбас

Путин щяла да го сполети съдбата на Милошевич?

Владимир Путин е неутрализиран от тайните служби, твърди председателят на Ислямския комитет на Русия Гейдар Джемал, пише "Труд".

"Путин е жив, но е под контрола на силоваците, които осъществяват държавен преврат начело с бившия шеф на ФСБ и настоящ съветник по националната сигурност Николай Патрушев", заяви Джемал, който е и политолог, пред грузинския тв канал "Рустави-2". Според него обявената в петък за днес среща в Санкт Петербург с президента на Киргизстан била за печелене на време.

В Кремъл щял да бъде сложен премиерът Дмитрий Медведев, който щял да даде заден ход за Източна Украйна и да отклони вниманието с нова война в Кавказ. А Путин щял да сподели съдбата на Милошевич, Саддам и Кадафи. "Властта е опасно нещо, в Русия след Петър I от естествена смърт са сполетени само Брежнев и Черненко", каза Джемал.
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отказа да коментира информацията на тв канала "Дождь", че Путин, който не се е появявал публично повече от седмица, го ударил грип и отишъл в резиденцията си във Валдай, Новгородска област.

Австрийският в. "Курир" твърди, че е разбрал със сигурност причината за "изчезването“ на Путин – силни болки в гърба. За да ги облекчи, в Москва пристигнал лекар от Австрия.