13 март: Неочакван пробив

Хороскоп

12-03-2015, 20:17

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

9-15 февруари: Прозрения и обновени намерения

Слънце в Риби, Луна във Стрелец.
Астрологична картина на деня

Увереността, че всичко в живота ни се намира под контрол, а късметът е на наша страна, може да се изпари в един миг поради неочаквано стечение на обстоятелствата или непредсказуемите постъпки и решения на хора, намиращи се в близкото ни обкръжение. Като изключим тези трудни за прогнозиране и овладяване ситуации, денят може да протече вълнуващо и резултатно, стига да не форсираме събитията, а просто да изчакаме настъпването на естествената им подредба. Изводите и решенията също ще дойдат от само себе си, след като ситуациите и впечатленията от тях се уталожат. А освободеното и разкрепостено съзнание и възприятие за живота можем съвсем ефективно да използваме, за да задоволим интересите си във областта на философията мистиката и висшето познание, или просто да си позволим да помечтаем в посоката на авантюристичните си пориви и надежди. Концентрираната в една посока енергия така или иначе ни гарантира проявление в реалността, независимо дали я насочваме в менталния или в материалния свят.
 
Денят може да се нарече горещ по своята енергетика, и вдъхновяващ в емоционален аспект, но въпреки въодушевлението типично за подобни моменти, той ще изисква висока степен на самоотверженост и самодисциплина, за да овладеем склонността към надценяване на възможностите си, която може да ни въвлече в критична ситуация. В случай че ги проявим, ще имаме редкия шанс да се възползваме от неочаквано добро стечение на обстоятелствата, за да осъществим пробив във важни житейски ситуации.

Работа и бизнес
Денят ще ни осигури благоприятни условия за напредък в текущите дела, а също така и възможност да положим успешен старт на проекти разчитащи на колективни усилия и социален интерес. Търсете съмишленици, а най важните си проблеми и идеи предложете за колективно обсъждане. Ще можете да съберете богато разнообразие от гледни точки което ще ви помогне да разширите цялостната си перспектива. Деловите преговори, особено с покровители, меценати и чуждестранни партньори ще протичат успешно и могат значително да подобрят обективните ви възможности и конкурентно способността ви в бъдеще.

Здраве, хранене и красота
Денят изисква максимална степен на активност и физическо натоварван,е затова и би било добре да го започнем със активен спорт. В случай че нямате подобна възможност, можете просто да се придвижите пеш до работното си място. Това ще ви даде възможност да се погрижите и за психическия си комфорт слагайки в  ред мислите си.
Денят е изключително благоприятен за стартиране на лечение и всякакви лечебни процедури , включително и хирургически операции. Сега е моментът също да се погрижите за косата с подхранващи, а за кожата с подмладяващи средства. Полезните съставки в тях ще бъдат максимално усвоени.