Георги е роден за №1, Кирил става за политик

Общество

10-03-2015, 07:21

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вибрацията на личното име описва черти от характера

Вибрацията на личното ни име се нарича "ключ". В нумерологичната литература понятието се среща още като "Число на личното име", "Ключово число", "Златно число" и "Число на късмета". Ключът е изключително важен в междуличностното ни общуване в службата, с приятелите и любимия или у дома. Вибрацията на личното име описва черти от характера ни, посредничи в общуването, като привлича хармоничните и отблъсква нехармоничните според личното ни име хора и посочва подходящо място за живеене. Може да ни помогне и в избора на подходяща професия и дори на спътник в живота. Тя влияе върху формирането на личността ни още от детството, като подсказва основни влечения и интереси, наклонности и дарби, как човек реагира на света около него, какви умения иска да усвои, как и доколко успява да се интегрира в средата си.

Какво е кодирано в името ви? "Мистерии"-те на "Стандарт" ще разбулят вибрациите му в два поредни броя. Днес разкриваме тайните, които крият ключовете от 1 до 5.

Ключ 1. Егоцентрични и артистични

Лични имена: Ангел, Бранимир, Весела, Георги, Десислава, Денка, Ева, Здравка, Илиана, Камелия, Коста, Лиана, Любка, Маргарита, Мартин, Милка, Михаела, Олег, Поля, Руси, Славка, Станимир, Таня, Христина, Христо и др.

Ключ 1 са амбициозни, самоуверени и пробивни. Често се раждат с голяма дарба, която ги отличава от останалите хора. Ако имат другите необходими качества - като упоритост, търпение и всеотдайност, правят успешна артистична кариера или стават изключително ценни специалисти в дадена област. Имат в изобилие самочувствие, гордост и егоцентризъм, но са щедри към хората, които харесват. В отношенията си с околните могат да бъдат много доминиращи, импулсивни и да не обмислят добре постъпките и приказките си. Прекомерното им честолюбие не понася критика и не им позволява да са в подчинена позиция нито в семейството, нито в работата. Трябва да изберат професия, където може да са в центъра на събитията, да проучват неизследвани територии, да творят самостоятелно или да работят за себе си. Подходящи за реализация са сфери като спорт, бойни изкуства, армия, охрана и защита на хора и обекти, производство или съхранение на злато и изделия от него, шоубизнес, театър, реклама, разследваща журналистика, изследване и проучване на нови територии.

Ключ 2. Интуитивни и чувствителни

Лични имена: Блага, Божидар, Виктор, Виолета, Гергана, Галя, Дора, Даниел, Дарина, Илко, Игнат, Ирена, Костадин, Лидия, Мариана, Мартина, Нина, Нора, Павел, Росица, Светлана, Стела, Цветелин, Явор и др.

Ключ 2 са уравновесени, интуитивни и чувствителни. Раждат се с умението да се интересуват от околните и да ги разбират. За да развият дарбите си, им трябва изключителна подкрепа от средата, в която растат. Силно привързани са към корените си и не се чувстват добре далеч от родното място. Стремят се към успех, но не са демонстративно амбициозни. Често не им достига самочувствие и остават в сянката на другите, докато не дойде подходящият за тях момент за изява. Ключ 2 са конформисти - сработват се добре с всякакъв тип хора и бързо се приспособяват към нова среда. Могат да бъдат вярна опора на по-силни личности - като например такива с Ключ 1 или Ключ 8. Трябва да изберат професия, в която се цени умението да се работи в екип и социалната ангажираност. Работа в благотворителни фондации и грижа за деца с проблеми, преводи на чужди езици и преподаването им, журналистика, ориентирана към социалните проблеми, медии - радио, телевизия, театър и кино, общинска администрация, услуги - хотелиерство, ресторантьорство.

Ключ 3. Свободолюбиви и късметлии

Лични имена: Асен, Бистра, Ваня, Валери, Григор, Даниела, Екатерина, Елвира, Елена, Иванка, Илияна, Лазар, Магдалена, Мариета, Миряна, Михаил, Надежда, Недялко, Пенка, Пенчо, Радой, Робин, Симеон, Сия, София, Тома, Татяна, Цветан и др.

Ключ 3 са подвижни, въодушевени, артистични, стремят се към изява, обичат да се отличават по един или друг начин от средата си. Може да изглеждат не много сериозни и малко безотговорни. Често имат дарба, която не оценяват и разпиляват. Това, което най-много ценят в отношенията си с околните, е зачитането на правото им на лична свобода. Не се нагърбват с прекалено много отговорности, нито за работа нито за отношения, а предпочитат да бъдат наблюдатели и коментатори на това, което става около тях. Имат отлично чувство за хумор и очи за смешното в живота. Привличат ги риска, предизвикателствата, хазарта. Разчитат на късмета си, който рядко им изневерява. Добре е да се насочат към професия, свързана с движение и промени, с усвояване на специфични знания и умения. Наклонност към журналистика и педагогика, драматургия и литературна критика, политика, право, медицина, химия, хранително-вкусова промишленост, атрактивни спортове, архитектура, строителство.

Ключ 4. Разумни и работливи

Лични имена: Александър, Ася, Венета, Деница, Емил, Живка, Захари, Ива, Йоан, Кирил, Красен, Кръстю, Марияна, Милан, Милица, Мира, Митко, Николина, Орлин, Петко, Петранка, Петър, Райчо, Стефка, Филип и др.

Ключ 4 са разумни и методични, обичат да планират и добре да обмислят действията си. Консервативни са, не обичат демонстративните и прибързани действия. Обикновено се ангажират с много работа и отговорности като по този начин се чувстват полезни и значими. Изключително конкурентоспособни са. Притежават невероятна издръжливост при трудни за другите условия, способни са да понасят голямо и продължително физическо и психическо натоварване и да оцеляват. Но не издържат и рухват при резки промени в средата, в условията на живот и работа. Подходяща е всяка професия, при която се цени търпението и упоритостта в изпълнение на рутинни действия. Предпочитание към застраховане и охрана на хора и обекти, производство или търговия със заключващи устройства и съоръжения за сигурност, технически компоненти и фина механика за телекомуникации, часовници, компютри. Реализация като счетоводител, нормировчик, детски възпитател, преподавател, музикант, оператор, настройчик, артист, лечител, политик.

Ключ 5. Пъргави и сладкодумни

Лични имена: Александра, Биляна, Борислав, Веселин, Виктория, Галина, Дияна, Евтим, Енчо, Жана, Запрян, Ивайло, Ирина, Йоана, Красимир, Кремена, Лъчезар, Миглена, Мирон, Момчил, Надя, Найден, Наталия, Нели, Огнян, Роза, Светла, Светослав, Теодор, Тихомир, Трифон, Юлияна, Ясен и др.

Ключ 5 притежават забележителни комуникативни способности, пъргави и непосредствени са в отношенията си с околните. Лесно усвояват нови знания. Приляга им да говорят, да пишат, да смятат. Харесва им разнообразието в ежедневието, пътуванията наблизо и надалеч. Обичат да започват нещата, обаче понякога не смогват да ги завършват, тъй като не им достигат постоянство и търпение. Обожават промените. Често подхващат няколко неща наведнъж. Имат младежко излъчване, което запазват и в зряла възраст. Обичат средата на млади хора. Трябва да изберат професия, свързана със словото - журналистика, писане, превод. Може да бъде успешни радио или телевизионни говорители, водещи на шоупрограма, сценаристи, продуценти. Тъй като умеят да акумулира знания и да ги предават, стават много добри преподаватели в средно и висше учебно заведение.

Копирано от standartnews.com