10 март: По интуиция, но с принципна позиция

Хороскоп

10-03-2015, 00:13

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

9-15 февруари: Прозрения и обновени намерения

Слънце в Риби, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

Вторник е ден на Марс, а сега именно с помощта на активната Марсова енергия ще можем с лекота да проявяваме необходимото упорство за да преодолеем текущи трудности и препятствия. В случай че съумеем да я фокусираме в правилната посока, края на деня ще ни зарадва и с конкретни резултати и успешен финал на текущи дела и проекти. Благоприятните предпоставки ще амбицират дори и най-непретенциозните към живота личности и то с основание-сега можем с лекота да постигнем онова което в друго време би ни коствало огромни усилия, или да открием че сме способни на неща, които сме смятали невъзможни. Стига да успеем да преодолеем собствените си съмнения и да проявим готовност за решителни постъпки и важни решения. Компромис не бива да правим единствено със съвестта си и да не допускаме действията ни да влизан в спор със собствените ни принципи.
 
Мнозина могат да се окажат в ситуации, изискващи преодоляване на собствените предразсъдъци и негативни емоции - гордост, злопаметност, високомерие или твърде голяма подозрителност. Слава Богу, способността ни да улавяме интуитивно настроенията и нагласите на околните ще ни помагат да компенсираме неблагоприятните тенденции. Въпреки подчертаната сдържаност, с лекота ще изразяваме чувствата и емоциите си с думи и жестове, когато това се налага. Вечерните часове са подходящи за общуване в по-интимен кръг, при това освен нежност и внимание ще можем да получим и подкрепа от близките си което значително ще повиши 
самочувствието ни. Изострените инстинкти ще стимулират сексуалната енергия, но биха могли изцяло да притъпят влиянието на разума върху действията ни.
 
Работа и бизнес
Разумно е да използваме спокойния развой на този ден за да внесем ред в обичайните си дела и по възможност да доведем до успешен финал някои от тях. Начинания и проекти стартирани сега обаче ще се развиват по-бавно от първоначалните очаквания. Затова пък, благодарение на пробудените интелектуални и творчески способности ще можем успешно да обсъдим с когото е нужно някои алтернативни идеи или да повишим квалификацията и конкурентно-способността си чрез усвояване на нови знания и умения. Търсете алтернативи и нестандартни методи за преодоляване на текущите препятствия и проблеми. Денят е благоприятен и за постъпване на ново работно място- ще можете бързо да се ориентирате в новите си задължения, както и да установите добри взаимоотношения с колектива.

Здраве, хранене и красота
Като цяло денят ще бъде спокоен и ще ни даде възможност да се погрижим за здравето и доброто си самочувствие. А те са съвсем достъпни-достатъчно е да си направите кратка разходка на чист въздух и да намерите начин да се свържете с природата.Тя ще ви зареди с енергия и сила. А ако искате да се наградите, направете го с водни процедури или масаж.Те ще бъдат запомнящо се преживяване.
Уязвими са половата и отделителната системи, а организма е склонен към застойни процеси. Движете се повече и избягвайте твърде солени храни.