7-8 март: Ободряващо общуване

Хороскоп

06-03-2015, 18:28

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

2-8 март: Шансове в предизвикателствата

Пълнолуние в Дева: Логически завършек

Слънце в Риби, Луна във Везни. Астрологична картина за 7-8 март

През почивните дни като цяло ще можем да разчитаме на хармонична атмосфера, без разбира се да изключваме и възникването на критични ситуации и произтичащите от тях усложнения, свързани с подчертаната активност на огнената стихия в момента. В общия случай, подобни възможности ще бъдат активни най-вече във вечерните и нощните часове на събота срещу неделя, когато непредвидени обстоятелства и реакции, могат да провокират неочаквани преживявания с противоречив и нееднозначен характер, най-вече в областта на личните взаимоотношения. В тези часове, снижената нагласа да носим отговорност за последствията от поведението, постъпките и решенията си, може да ни въвлече в ситуации, които в друго време бихме положили усърдно старание да избегнем. Не рискувайте взаимоотношенията си с хора, на чието присъствие в обкръжението си държите. И разбира се, бъдете по-отстъпчиви и толерантни към нетипичните прояви и поведение, които вероятно ще бъдат продиктувани от внезапен и мимолетен импулс към експериментални преживявания.
 
В случай, че имате възможност и Съдбата ви подкрепи, посветете този уикенд на любимия човек. Романтичното настроение ще продължава да ни тегли към любовни приключения, но от тях ще съумеят да се възползват по-скоро тези, които се намират във вече установени взаимоотношения. Онези, които възлагат надежди на новите си запознанства обаче, вероятно ще останат разочаровани. Склонността към прекалена, драматична изява на емоциите пък ще бъде рискована за всички, тъй като по скоро-ще пречи, отколкото ще помага на нормалното общуване. В следобедните часове на съботния ден избягвайте критични и конфликтни ситуации с близките си, за да не помрачите, този иначе обещаващ в романтичен аспект период.
 
Като цяло обаче, общуването и кратките пътувания ще бъде източник на радост и удоволствие и през двата почивни дни. С лекота ще намираме общи теми за разговор дори с непознати или малко познати хора, а впечатленията от разходките ще се окажат не само ободряващи, но и обогатяващи. Сутрешните часове и на двата дни пък ще зарадват онези, което са отдадени на деловите и професионалните си амбиции. Въпреки че дните са почивни, усилията ви сега могат да се окажат далеч по- резултатни, особено ако зависите от подкрепата и съдействието на покровители и авторитети. И ако съумеем да овладеем склонността към излишно прибързване, форсиране, спонтанни и хаотични решения, както и да се нагодим към честите смени в настроението, ще можем да се насладим на наистина пълноценен отдих. В неделя, благодарение на далеч по обективната гледна точа ще можем и да изясним и някои спорни ситуации в деловите и личните взаимоотношения. Ще ни бъде далеч по-лесно да видим предимствата и недостатъците им, а така също и да изгладим противоречията и да намерим компромисни, взаимно изгодни решения за тях.
 
Здраве, хранене и красота
През периода ще бъдат уязвими бъбреците и ендокринната система поради което хората страдащи от текущи и хронични заболявания в посочените области следва да бъдат внимателни и стриктно да се придържат към лечението и дадените предписания. Всички в една или друга степен ще бъдем склонни да прекаляваме с храни и напитки, което може да застраши както здравето така и външния вид. Сега лесно може да се освободим , но и да натрупаме излишни килограми. За сметка на това пък грижите за външния вид ще дадат очевидни резултати, при това доволно удовлетворителни стига да овладеете склонността към експерименти. Резултатите от тях могат да се окажат разочароващи. Препоръчителни и уместни са всякакви процедури целящи почистване на кожата и отстраняване на козметични несъвършенства.