Кланът Стораро подготвя кървава вендета за Бирмата?

Колежка на Преслава „докладвала” на бившия какви ги върши певицата на партито

Фамилията на фолк певеца Тони Стораро е много ядосана на Георги Станоев – Малката Бирма, заради шамарите, които е изял роднината им Фики.

Както вече всички знаете, по време на афтър партито след наградите на телевизия „Планета”, придружаван от свита телохранители бившият приятел на Преслава започва масов бой.  По време на мелето Преслава и Фики Стораро са пострадали, а охраната на клуба домакин пребила ревнивия Станоев с бухалки. Именно шамарите нанесени на малкия Стораро са разярили семейството и сега кланът иска мъст.

„Не го знам кой е и какъв е тоя Бирмата, но сега ще бере големи ядове, ония от Шумен са много кофти ядосат ли ги, най-добре да си утрои охраната и да не шава много, много поне година...”, коментира близък до фамилия.

Друг анонимен източник разкрива, че Фикрет ходи с гардове назначени от татко си Тони и вече е пратил биячи след побойника Георги, заради опетненото си достоинство и резила понесен пред стотици фенове.

Кой колко шамара и бухалки е отнесъл не е ясно, но според запознати, "услужлива" колежка на Преслава изпратила смс придружен със снимки до Бирмата с текст, „гледай какви ги върши твоята...”, а снимките показвали певицата в страстни прегръдки и целувки с най-различни мъже от обкръжението на партито, включително модела Стоян Дудов и Фики Стораро.

Ето как флиртуват Фики и Преслава

От своя страна Бирмата се заканил да „разплаче майките” на охранителите от чалготеката, които го пребиха с бухалки и това сигурно ще се случи рано или късно.