Синът на Ерос Рамацоти и Марика ще се роди всеки момент

След раждането на третия си наследник италианският певец ще пусне новия си албум

Дългоочакваният трети наследник на Ерос Рамацоти ще се роди съвсем скоро. Съпругата му, топмоделът Марика Перегринели, вече е в деветия месец от своята бременност и звездното семейството очаква раждането на своя първи син до десет дни, алармират италианските медии. Самият Ерос не скри вълнението си от радостното събитие и разкри любовта към половинката си по необичаен начин в социалните мрежи. "В този корем "се крие" най-доброто от нас", написа той.

Въпреки наближаващото раждане, съпругата на Ерос изглежда изненадващо свежо и споделя, че се чувства по-добре от всякога. Дори в последните дни преди голямото събитие, бъдещата майка се гордее със завидна фигура. Италианската красавица сподели в социалните мрежи снимка от фризьорски салон в Милано, на която е облечена с мини рокля. Зрителната измама от десена на дрехата прави бременността на манекенката трудна за разпознаване. Самата Марика споделя шеговито, че "огледалото е изкривено или криво", а феновете й не спират да я затрупват с комплименти. "Изглеждаш страхотно!", "Невероятна си!" и "Завиждам ти!" са трите най-използвани коментара от тях.

Името на първия син на Рамацоти все още се пази в дълбока тайна, но медиите на Ботуша твърдят, че известният певец ще го кръсти на баща си Родолфо. Веднага след вълнуващото събитие най-голямата италианска звезда ще зарадва феновете си с нов албум. През есента Ерос тръгва на световно турне, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената - грандиозно шоу с най-големите му хитове.

София също ще стане част от обиколката на 26 септември (събота). Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в "Арена Армеец" са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120. Билети можете да намерите и online ТУК.