Полицията прерови компютъра на изчезналата Вероника

Крими

02-03-2015, 20:17

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Издирват младо момиче във Велико Търново

Родителите на изчезналото момиче я търсят на гарата

Полицията е преровила компютъра на изчезналата вечерта на 28 февруари Вероника Здравкова от Никопол, която е студентка във Велико Търново. Провериха компютъра й, записаха телефони на приятелите й, каза пред TV7 майката на момичето - Надя Трайкова.
Двамата с баща й обиколиха днес гарата в старопрестолния град с надеждата да намерят следа от детето си.

Както Velikotarnovoutre.bg първи съобщи, Вероника си е тръгнала от работа в магазин "Технополис" в 19 часа и е видяна в района на гарата за последно. Полиция с кучета търсят момичето в коритото на река Янтра. Бащата на изчезналата Вероника Здравкова - Трайчо Трайков, не спира да издирва момичето си и да плаче за него. На гарата във Велико Търново бащата изрази надеждата си, че чрез медиите Вероника ще се намери.

"Надявам се чрез вас да се открие или, ако е някъде, да се смилят над нея", каза Трайков. Той обясни, че семейството й знае, че тя е на работа до 19 часа и през това време телефонът й е изключен. След това родителите, които живеят в Никопол, започнали да й звънят, за да се чуят. Така станало и след 19 часа на 28 февруари. След 4 позвънявания, при които оператор казал, че абонатът не е абониран за гласова поща, бащата се обезпокоил и започнал да звъни през половин-един час, съобщава БЛИЦ.

"Вероника е контактна, приятен човек, макар че всеки родител би казал така за детето си", каза Трайков пред Нова тв.

Вероника Здравкова, която е студентка във Велико Търново, изчезна, след като си тръгна от работа в магазин "Технополис" на 28 февруари. За последно тя е забелязана в района на жп гарата в старопрестолния град. Гарата е откъсната и доста далече от града и обикновено никой не се движи пеша покрай пустото място, особено вечер.