Бербатов: Важна е класата, а не възрастта

Спорт

27-02-2015, 15:36

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Димитър Бербатов е в центъра на вниманието тези дни, особено след силното си представяне срещу Арсенал, след което Монако съкруши „артилеристите“ с 3:1 насред Лондон в първата среща между двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига.

Преди мача в Англия медиите на Острова българинът едва ли не бе изкаран като залязваща звезда, но и сега той бе категоричен, че възрастта не е важна, независимо дали един играч е по-млад или пък по-стар.

„Нашият отбор е много млад, но с много талантливи момчета. Никога качествата на един играч не се съдят по възрастта му, а по класата, която притежава. Ако слушаш треньора си, винаги можеш да постигнеш добър резултат и това се видя. Вярвахме до последно, че можем да постигнем своето и го направихме. Тази победа е за всички, които ни вярват.

А и ако трябва да бъда честен, Арсенал не ни изненадаха с абсолютно нищо. Те имат много бързи играчи, които като се втурнат напред, оставят много свободни пространства, от които ние се възползвахме. Бяхме подготвени за този начин на игра от тяхна страна до последния детайл.

Мисля, че няма човек, който да не се съгласи, че заслужихме успеха си“, коментира Бербатов пред медиите във Франция.

 

Източник: SPORTONLINE.BG