27 февруари: Нежен фокус

Хороскоп

26-02-2015, 19:00

Снимка:

http://pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

23 февруари - 1 март : По тънката граница на реалността

Слънце в Риби, Луна в Близнаци - Рак

Множество незначителни събития, срещи и разговори ще ни разсейват днес до ранния следобед. Намерете си рутинно занимание, което ще можете да вършите между другото, ако не желаете да стартирате дългия уикенд изправени на прага на психическата преумора.В следобедните и вечерните часове пък предизвикателството ще се пренасочи към личния живот и взаимоотношенията с близки и роднини.Ще усетим как ставаме по отзивчиви към чуждите желания и емоции, но и по-обидчиви от думите и постъпките на близките си. Поради това взаимоотношенията с тези с които ни свързва сърдечна близост  изискват особено внимание. Бъдете деликатни, въздържайте се от прояви на грубост и безсърдечие и помнете че можете да разчитате на малките споделени радости, съкровеното общуване и миролюбивото настроение за да предотвратите случайните изблици на раздразнение и недоволство.

Настроението днес ще бъде малко по-интровертно, поради което е подходящо да се фокусираме върху личните си дела и решаването на домашни, битови и семейни въпроси. Импулсите насочени към нови начинания, особено такива касаещи дългосрочните ни интереси ще се окажат безрезултатни и дори само саботиращи. Ориентирайте се към дела които можете да реализирате бързо, а най-добре се въздържайте от фокусирана активност и обърнете повече внимание на вътрешния си емоционален комфорт и емоционалното състояние на своите близки.

Работа и бизнес
Денят не е подходящ за стартирането на важни инициативи и взимането на важни решения, касаещи деловото и професионалното ви бъдеще. Разфокусираното внимание ще ви попречи да се съсредоточите, да отсеете съществената от несъществената информация и да анализирате нейното качество и достоверност. Предстои проявата на неизвестни до този момент ограничения, които могат да повлияят на решенията ви и да ви подтикнат окончателно да се оттеглите от сътрудничество с определени фирми или лица. Това касае в особена степен дейности касаещи медии, реклама, социални и образователни проекти, транспорт, международна търговия и дела в които разчитаме на сътрудничество с чуждестранни партньори и фирми.

Здраве, хранене и красота
възможно е да почувствате спад в енергийния потенциал, затова по добре временно преустановете активните спортни занимания и строгите диети. Съобразявайте желанията с възможностите си и не пренатоварвайте организма. Денят не е благоприятен и за разкрасителни процедури и експерименти извън обичайните грижи. Все пак най-важно от всичко е днес да се погрижим за себе си по начин, който ще ни гарантира добро самочувствие и настроение.