26 февруари: Малките радости

Хороскоп

25-02-2015, 16:39

Снимка:

http://pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

23 февруари - 1 март : По тънката граница на реалността

Слънце в Риби, Луна в Близнаци. Астрологична картина на деня

Утрото вероятно ще ни поднесе приятни изненади във вид на новини, възможности за кратки пътувания или покани за радостни събития и развлечения. Не му мислете много в случай че имате възможност да се пошляете безцелно с приятели, или да се отдалечите поне за няколко часа от градската суета в приятна компания. Денят, въпреки подчертано активната си природа няма да е особено резултатен, но пък ни носи възможности за утеха в приятни разговори, интелектуален обмен със съмишленици и добри новини. Информационният обмен ще продължава да стои във фокусът на вниманието ни, но за жалост ще ни липсват концентрацията и способността за ясно и точно разбиране, поради което все нещо ще ни убягва както в изразяването, така и в осмислянето на чутото. Затова пък безпрепятствено ще можем да се зареем в необятните пространства на собствените си фантазии, които също могат да бъдат изключително обогатяващ и доста удовлетворителен източник на вътрешна хармония и удоволствие. Ще направите безценен подарък на душата си, ако имате възможност да отделите време хубава хубава музика, спокойна разходка или пътуване, съзерцание на красиви природни гледки, или просто безцелно взиране в празното пространство.

Ако ви се налага обаче да се включите активно в потока на социален обмен, бъдете внимателни. Най-вече в изказванията си, ако не желаете да си спечелите врагове, да нараните или обидите някого на когото държите. Важните разговори и преговори също ще протичат при напрегната обстановка, с много приказки и емоционални дебати, но без съществен напредък или удовлетворяващ резултат. Също така се въздържайте от покупки, финансови операции и поемане на допълнителни отговорности. Бъдете внимателни към тези, които ви отправят примамливи предложения и облечени в красиви думи изкушаващи възможности. Те най-вероятно ще ви въвлекат в ситуация, от която ползите ще бъдат нищожни в сравнение с неприятностите.

Работа и бизнес
Ако имате собствени планове и замисли с кратък срок на реализация днес е подходящо да пристъпите към осъществяването им. Ако пък решите да се справите сами без чужда помощ, вероятно ще останете приятно изненадани от таланти и способности, за които не сте и подозирали че притежавате. В общия случай обаче днес мнозина ще се изправят пред труден избор по отношение на приоритетите. И тъй като делата и решенията сега трябва да са подкрепени от здрава логика и изискват бързи действия и отговорни решения, ако нямате ясно определи цели и възможности да ги реализирате по добре се заемете с рутинни дейности.

Здраве, хранене и красота
Много хармоничен и стабилизиращ здравето ден, чиято оздравителна сила можем да подкрепим като привлечем радостта и любовта в живота си. Благоприятен за ароматерапия и общи оздравителни процедури за тялото, кожата и косата. Подмладяващите грижи също ще имат забележителен и траен ефект. Подгответе кожата като отстраните мъртвите клетки с пилинг или скраб за да може тя да поеме пълноценно подмладяващите и подхранващи средства. Косата расте бързо и подстригването ще стимулира растежа и, но оформената сега прическа няма да запази дълго формата си. В менюто е необходимо да се ограничат млечните продукти и приема на течности.