Депутатът Валентин Касабов бил мъртво пиян на парламентарната трибуна?

Клати се, едва говори и от него лъха страшно силно на алкохол, описа лидерът на "Атака" Волен Сидеров

Аз и моите колеги отблизо видяхме, че Валентин Касабов е мъртво пиян на трибуната на парламента, заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров, предаде репортер на Bulgariautre. Коментарът на Сидеров дойде непосредствено след ситуацията в пленарна зала, при която замалко не се стигна до бой между представителите на ПГ на "Атака" и на Патриотичния фронт, които си размениха остри реплики и обидни квалификации.

"Клати се, едва говори и от него лъха страшно силно на алкохол. Вместо председателката Цачева да му отнеме думата и да го отстрани за това, че той се явява пиян, тя излезе от ситуацията, искайки почивка. Тя остави този човек, очевидно пиян, да излиза с един просташки език", описа ситуацията Сидеров.

Той добави, че не е отправял обиди към никого. "Казах фактите – че Валери Симеонов е най-крупният разпространител на гей порно. Това е документирано в техните рекламни листовки, с които се обръщат към хората да се абонират. Факт е и това, че той укрива доходи, заради което имаше проверки", заяви Волен Сидеров.

По думите му представителите на Патриотичния фронт обиждат пряко. "Единият нарича избирателите на "Атака" лумпени. Няма как да стоим спокойно и да гледаме как подобни махленски политикани отправят обиди", подчерта председателят на "Атака".