Джорджано – новият хит в мрежата (видео)

Общество

18-02-2015, 10:19

Снимка:

24 часа

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Клиповете му се радват на хиляди гледания

Няколко Фейсбук страници, фен групи, над 50 песни и клипове, хиляди гледания – Джорджано е абсолютен хит в мрежата, съобщи 24 часа.

Гласът му звучи, все едно е хремав от поне две седмици и изпълнява всичките си парчета със странна интонация. Клиповете са умопомрачителни, идеално пасват на тоталната липса на музикален слух, оставят зрителя със зяпнала уста и му оправят настроението за дни напред.

Джорджано е изработил и свой характерен стил на поведение пред камерата. Когато танцува, свенливо пристъпва от крак на крак. В повечето случаи е напъхал ръцете си в джобовете, но когато иска да изглежда романтичен, ги вдига над главата си и гледа замечтано нанякъде.

Всяко видео, за което му помагат приятели, има отделна сюжетна линия. В зависимост от темата на песента той върви сред цъфнали цветя, бос в малка рекичка, по алеята в парка или на градски площад. Кадрите зад гърба му често се сменят, представяйки спокойно море или някоя историческа местност.

Под клиповете фенове го питат с телефона си ли снима видеата си, но това съвсем не отказва Джорджано да реализира поредните си идеи и да вади нови парчета.

На текстовете също трябва да се обърне внимание. „Отиваме на купон” има 342 000 гледания и в нея се пее:

„Дори и без море ние сме олеле,
тук се случват хубави неща
ала-бала и други тралала.
Само кажи да”.

В двете най-популярни фейсбук страници на Джорджано, с 11 460 и 13 460 харесвания, той се е описал като „модерен изпълнител на нова поп и денсмузика в България”. За издателска компания е посочил „Хавай рекърдс” и е родом от Стара Загора, въпреки че в аудиоинтервю, пуснато в мрежата, твърди, че е от Варна. Отново в профила му пише, че се казва Мирослав Стоянов. От оскъдната лична информация, която може да се намери за него, става ясно, че е на около 28 години и по всяка вероятност работи като готвач. Занимава се с музика за удоволствие, но ако започне да го прави професионално, щял да е като Лейди Гага и Мадона.