Разстоянието разделило Алисия и Ники Михайлов

Вратарят разкри подробности за отношенията им във Facebook

Кариерата и разстоянието между България и Турция са причината за края на 4-годишната връзка между вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов и певицата Алисия, пише monitor.bg.

Преди ден изпълнителката потвърди, че с Ники от един месец не са двойка. Веднага се появиха спекулации, че Михайлов си е хванал нова изгора, която била копие на фолкпевицата. Други пък твърдяха, че вратарят бил шута на Алисия навръх Свети Валентин.

За да спре потока от спекулации, играчът на турския отбор „Мерсин” пусна изчерпателен статус в профила си във Facebook.

„Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета „Приказки от 1001 нощ”, в които измислиците са поне 110%. Затова реших да ви споделя няколко неща. Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години!”, гласи емоционалният статус на Михайлов.