Кобилкина определи като детски филм „50 нюанса сиво”

Жените дълги години били притиснати от своята сексуалност, според сексолога

„50 нюанса сиво” е детски филм, направен е съвсем по детски. Перфектен мъж, богат, който търси себе си, наранявайки. Той е болен, той трябва да отиде на психолог. За мен това „момченце” има патология. Това заяви пред Нова телевизия сексологът Наталия Кобилкина.
„Жените дълги години бяха притиснати от своята сексуалност. Това се нарича синдром на Червената шапчица. Една жена, която е доста смотана, сама отива при „вълчо” и му казва: „Изяж ме”, анализира Кобилкина.

„Не, не, това е синдромът на Синия кондом”, поправи я светският хроникьор и неизменен естетски съветник Любомир Милчев-Денди. „Травмата при американците е оправдание на социалното поведение. Не знам защо книгата е наречена „50 нюанса сиво”, след като трябва да е наречена „50 нюанса изчервяване”, каза още той.

„По целия свят жените са незадоволени дълги години”, заяви Кобилкина. Според нея сега жената си търси начин да бъде задоволена.

„А знаете ли защо е незадоволена? Защото живеем в общество на нарцисизирани хедонисти. Във филма всичко е позволено – камшици, връзване”, коментира Денди.

„Лошото е, че тийнейджърките ще израснат в епохата на тази книга – с този извратен богаташ. За мен да не спиш с жена, която обичаш, е извратено”, категорична бе Кобилкина.