17 февруари: Случайните шансове

Хороскоп

16-02-2015, 22:20

Снимка:

http://pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в последна четвърт - времето за чистене

Слънце във Водолей, Луна във Водолей. Астрологична картина на деня

Сполучливи хрумвания и резултатни действия ще повдигат духа и ще подхранват надеждите ни във вторник. За да ги проявим пълноценно обаче, трябва да бъдем готови за това, че събитията и ситуациите могат да ни изненадат с неочакван обрат и да ни накарат да излезем извън предвидения сценарий. Бъдете пластични и бързо се нагодете към обстоятелствата. Не се придържайте упорито към представите и очакванията си. Ще видите, че замислите ви могат да бъдат изпълнени по далеч по-изобретателен начин, от колкото позволява понятийната ви система.

Подаръците са си подаръци, но чрез тях съдбата ще ни отправи и предизвикателство под формата на нови задачи и нови задължения. Обмислете ги добре-сега успехът зависи от готовността ни да приемаме промените и способността да виждаме нови шансове в променящите се условия. Вълнуващи срещи , важни разговори и дългоочаквани любовни признания пък ще бъдат приятните изненади за влюбените и тези, които очакват любовта в живота си.

Въпреки позитивните тенденции настроението ни, което е подвластно най-вече на Луната, ще става все по-интровертно. Нощната господарка вече се е оттегли за почивка, а и ние няма да сгрешим ако я последваме и се потопим във вътрешния си свят. Неговото състояние както и степента на комфорт който той може да ни предложи са важен индикатор за това как сме позиционирали себе си във външния свят. Ако изпитвате лекота и чувство за хармония, то значи постъпките и решенията ви през последните седмици не са били повод и причина за нарушаването на равновесието и хармонията в него. Денят е изключително благоприятен за интензивни духовни практики.

Работа и бизнес
Фокусът на вниманието ни днес ще бъде насочен към проекти и дейности, за реализацията на които се нуждаем от съмишленици. Ще се изостри и необходимостта от нововъведения, внедряване на нови технологии, структурни и организационни промени, там където ефективността не е на необходимото ниво. Но най-съществения фактор в този ден е информацията и най-вече качеството на обменът и. Бъдете точни, конкретни и говорете по същество, ако желаете наистина онова което казвате да достигне до съзнанието на събеседниците ви и да произведе необходимия резултат. Най-вече в обмена с официални инстанции, шефове и авторитети, от чието съгласие и благоразположение се нуждаете.

Здраве, хранене и красота
Балансът между натоварване и почивка днес е гаранция за физическото благосъстояние.Енергетиката на деня е подвижна но енергийния потенциал е нисък, а изтощението ще направи организмът ви по-уязвим.Подхранващите грижи вече имат съвсем краткосрочен ефект, но можете успешно да почиствате кожата за да я подготвите за новия жизнен цикъл. Полезни и необходими за здравето и красотата са масажите и водните процедури.