"Розова долина" победи с 3:0 "Янтра" /Габрово/

Играчите на "Янтра" получиха два червени картона, а от игра бе отстранен и нападател на "Розова долина"

Футболистите на "Розова долина" записаха класическа победа в първата си проверка на стадион "Севтополис" за 2015-та година. Казанлъчани надиграха гостите от "Янтра" /Габрово/ с 3:0.

Първият гол бе дело на Тодор Динчев, който отбеляза след центриране на Николай Стоичков в 24-та минута. През първото полувремето пропуски за домакините направиха Иван Чергев, Кристиян Петров и Теодор Кьосев, а в самия край на първата част Николай Стоичков пропусна да реализира дузпа отсъдена за игра с ръка в наказателното поле. Въпреки, че това бе приятелски мач през първата част на няколко пъти се стигна до спречквания на играчите от двата отбора, като играчите на "Янтра" получиха два червени картона, а от игра бе отстранен и нападателят на Розова долина "Иван Чергев".

През второто полувреме Теодор Кьосев – Банана отбеляза две попадения в 54-та и 75-та минута, с което оформи и крайното 3:0. Греда през второто полувреме улучи Иван Цанков, който вероятно ще е ново попълнение в казанлъшкия клуб. Цанков е бивш играч на Нафтекс, Черноморец, Поморие и Несебър. Първи мач с екипа записа и вратарят Цветан Тодоров.

Следващата контрола за "Розова долина" ще се играе в Казанлък на 11 февруари/ сряда/, като противник ще е отборът на "Трявна", но все още не е ясен часът на двубоя.
"Розова долина" игра в състав: Цветан Тодоров, Боян Нейчев, Николай Цонков, Милен Христов, Цветан Михов, Кристиан Петров, Станислав Биртанов, Тодор Динчев, Иван Чергев, Владислав Калайджиев, Николай Стоичков/Александър Петрунов, Иван Господинов, Александър Ангелов, Теодор Кьосев, Петко Георгиев, Димитър Вакавлиев, Атанас Апостолов, Иван Цанков, Иван Николов, Антон Иванов, Камен Петков/.