Цветан Цветанов се срещна със сенатори на Молитвената закуска при Обама

Политика

06-02-2015, 10:50

Снимка:

прецентър на ГЕРБ

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Дъг Коу: Радвам се, че България и Америка са близки партньори

В рамките на общите мероприятия около по Молитвената закуска, която се проведе във Вашингтон, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе срещи с водещи конгресмени и сенатори, политици и общественици - Джон Накамура, Тони Хол, Вук Драшкович и човекът превърнал Молитвената закуска в световно събитие - общественикът-легенда Дъг Коу, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Накамура и Хол посетиха България през месец май 2014 г. по покана на Цветан Цветанов и установиха контакт с видни български интелектуалци и общественици. По време на днешната среща бяха обсъждани нови възможности за развиване на съвместни проекти.
Дъг Коу, наричан от мнозина "най-влиятелния човек на планетата" заради това, че е успял да превърне едно регионално начинание като Молитвената закуска в световно явление, към което се стремят редица световни лидери , проведе кратка среща с Цветан Цветанов. Г-н Коу изрази радостта си, че Молитвената закуска е известна във всички райони на света и че България и Америка са близки партньори.