14 министри ще участват в парламентарния контрол

Политика

06-02-2015, 06:40

Снимка:

bg.wikipedia.org, MrPanyGoff

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Двама вицепремиери ще отговарят на депутатите

14 министри ще се отчитат пред народните прдставители в рамките на днешния парламентарен контрол. Вицепремиерът по коалиционна политика и държавна администрация Румяна Бъчварова ще отговори на питане за кадровата политика на правителството.

Вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева ще отговори на въпрос относно ограничаване и управление на рисковете, произтичащи от пребиваването на територията на страната на нелегални имигранти и лица, търсещи и получили закрила в Република България.

В контрола ще вземат участие още финансовият министър Владислав Горанов, министърът на правосъдието Христо Иванов, енергийният министър Теменужка Петкова, министърът на икономиката Божидар Лукарски, министърът на земеделието и храните Десислава Танева, транспортният министър Ивайло Московски, министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, образователният министър Тодор Танев, здравният министър Петър Москов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на туризма Николина Ангелкова, както и министърът на отбраната Николай Ненчев.