Лора Крумова пиe и кара?

Водещата сяда зад волана след халба бира

Лора Крумова не е света вода ненапита зад волана, хванаха я папараците на Николета Лозанова. Журналистката бе уловена от екипа на предаването „Папараци" да пийва, па макар и само бира, след което да се качва в автомобила си. Прелюбопитните кадри ще бъдат излъчени тази неделя вечер по bTV.

В трескава подготовка за новото си предаване е изпаднала Лора Крумова, припомня „Всеки ден". Водещата бе признала, че пази зверска диета, като отделно се подлага и на хипокси терапия, с която се надява час по-скоро да се отърве от излишните килограми и да се приведе в приличен вид за телевизионния ефир, на който се възвръща след няколко седмици.

Папараците обаче явно запечатаха точно деня, в който Лора си почива от хранителния режим. Преди броени дни Крумова и колежката й Галя Щърбева се усамотиха в крайпътна кръчма в столичния квартал „Бояна", в която решиха да обсъдят темите около първите издания на предаването им по Нова тв, докато хапват, информира изданието. В колоритното заведение, носещо името „Старата круша", в продължение на близо 2 часа журналистките бистриха предстоящи гости и репортажи. Всичко това обаче се случваше в промеждутъка от лакомо похапване, което и двете дами демонстрираха.

Очевидно Лора, която вечно разправя, че е на диета и изтощителен хранителен режим, само си прави вятър на устата, тъй като с безумен вълчи апетит омете всичко пред себе си, преглъщайки с халба студена, пенлива бира. Всъщност според клиентите на заведението, Лора и Галя са си поръчали и бяло вино след бирата, но за това доказателствен снимков материал няма. След като напусна кръчмичката, Крумова седна зад волана на личния си автомобил.

От чаша бира може и нищо да не ти стане, зависи от организма, коментираха столични катаджии. Факт е, че журналистката съвсем не е пила на гладно, но ако е сръбнала и бяло вино, със сигурност е била извън закона. По норматив 0,5 промила алкохол в кръвта са позволени, а те се равняват точно на една халба пиво.