Адреналинката Ени се снима в холивудски екшън

Евгения Радилова се снима с таткото на актрисата Мира Сорвино

Бившата адреналинка Евгения Радилова влиза в ролята на засукана стюардеса в новата холивудска лента Price For Freedom. В екшъна участва таткото на актрисата Мира Сорвино - Пол. „Филмът е по действителен случай. Сюжетът се върти около шиитския духовник Аятолах Рухолах Хомейни. Той е и идеен ръководител на Ислямската революция в Иран през 1978-1979 г.," разказа за в. „Монитор" родната актриса.

Героинята й се казва Лена. „Тя е стюардеса в Иран през 1979 г. Много е вярваща и подкрепя революцията, въпреки че семейството й е загинало. Но не мога да издам повече, все пак трябва да има и изненада," категорична е бившата адреналинка.

Премиерата на филма ще е през май на кинофестивала Hoboken International Film Festival. „Много се вълнувам. Нямам търпение да видя как съм се справила. Целият екип е страхотен и много се забавлявам на снимачната площадка," доволна е Ени. Освен с роля в холивудската продукция брюнетката се похвали и с участие в комедийното шоу на канала FX „Секс, наркотици и рокендрол". Нашенката си партнира с холивудската звезда Денис Лиъри. Той нашумя с ролите си в сериала „Спаси ме", „Аферата Томас Краун", „Спайдърмен".

Лиъри e гласът на саблезъбия тигър Диего в анимацията "Ледена епоха". „Партньорството ми с Денис Лиъри беше голям успех за мен. След снимките на сериала станах член и на американската федерация за телевизия и радио SAG ­ AFTRA. Щастлива съм, че успях да се преборя за членство, защото много трудно се влиза в това сдружение," обяснява бившата адреналинка.