Полицай изнасили майка на 4-месечно бебе в руския град Тюмен

Общество

31-01-2015, 19:49

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Oбвиненият е пуснат под домашен арест

29-годишна жителка на Тюмен била изнасилена от полицай в местен участък. По случая е образувано дело. Oбвиненият е пуснат под домашен арест, предаде 24 часа, цитирайки livenews.ru.

29-годишната Юлия Чибисова е била изнасилена в Пето полицейско отделение на Тюмен от 33-годишния капитан от полицията Андрей Мондик. Тя е била задържана заради кражба в магазин за спортни стоки. В полицията я разпитал дознател, след което я завели при Мондик.

„Влязохме в кабинета и той веднага го заключи. Предложи ми секс, като ми обеща след това веднага да ме пусне вкъщи. Аз отказвах и той започна да се ядосва все повече и повече”, разказа младата жена.

По думите й капитанът й заповядал да си свали блузата. „Плачех, изпаднах в истерия, но се подчиних. После той ме накара да сваля и останалите си дрехи”, разказа Юлия.

Когато била напълно гола, полицаят й завързал ръцете, нахлузил на главата й найлонова торба и започнал да я бие. По-късно медицинското свидетелство доказало, че по гърба на Юлия има огромен черен хематом. Младата жена загубила съзнание, а когато идва на себе си, полицаят вече я изнасилвал.

„Молех му се да спре, казвах му, че вкъщи ме чака 4-месечно бебе, но той само ми притискаше устата с ръка, за да не крещя, но аз вече и нямах сили да викам”, обясни Юлия.

Когато гаврата свършила, полицаят заповядал на Юлия да се облече и да си ходи. Сутринта жената пристигнала със съпруга си в следствения комитет и написала заявление. Полицаят бил задържан още същия ден.

По случая е образувано дело за „Превишаване на служебните правомощия и използване на сила”, както и за „Изнасилване”. Обвиненият в изнасилване полицай обаче е пуснат под домашен арест.

„Страхувам се за живота си, за семейството си, докато той е на свобода. Той ме изнасили не само физически, но и морално. Искам да отиде в затвора. Ще обжалвам решението на съда и ще настоявам за постоянен арест”, категорична е Юлия.