Ексклузивно! Порно звезда пристига в София за специално шоу през уикенда

Французинът е „икона” в гей индустрията вече 10 години

Френската звезда Франсоа Сагат е познат от филмите за възрастни, той пристига в София по покана на най-големият микс клуб в България. Повода е шестият рожден ден на ID Club, който отдавна е център за ценителите на екзотичните клубни забавления.

Франсоа има зад гърба си десетки филми, които са неизменна част от колекциите на феновете. В света на гей еротиката французинът се е превърнал в персона фетиш за хиляди ценители. Обект на обожание и горещи копнежи, порно звездата е лесно разпознаваема по татуировката на черепа си.

Моделът с актьорки талант пристига за първи път в България на 30-ти януари. Гей порно феноменът ще представи свой спектакъл пред гостите на клуба и ще бъде подложен на серия от компрометиращи въпроси от страна на скандалната Елза Парини.

Мъжагата се е снимал и в пълнометражни продукции, като например четвъртата част на „Убийствен пъзел” и „Зомби от Ел Ей”. Паралелно с това позира като модел пред камерата на някои от най-талантливите фотографи в това число и Хенри Ричардсън, често е муза на топ дизайнери, художници и артисти.

През 2013 г. поставя началото на собствената си модна марка KICKSAGAT, която предлага дрехи и аксесоари предимно за гей мъже.  Специални силиконови отливки на интимните органи на горещия французин могат да бъдат закупени свободно като играчки за възрастни до ден днешен.