Ирена Коцева: Подкрепа на земеделските производители е акцентът на програмата, която правителството защитава пред ЕК

Народният представител от ГЕРБ се срещна с жители на община Божурище

Народният представител от ГЕРБ Ирена Коцева се срещна с жители на община Божурище, съобщиха от пресцентъра на партията. Хората поставиха различни проблеми и поискаха помощ от Коцева за тяхното разрешаване. 

Десетки граждани поставиха проблеми, свързани с местното самоуправление и липсата на диалог с местната власт. Акцент в дискусията бе продажбата на летището в Божурище. „За нас, това което се случва с летището в Божурище е национално предателство. Летището е историческа ценност за българската авиация и има стойност на исторически паметник“, заявиха жители на областта. Те припомниха, че летището е продадено на италиански инвеститор срещу стотина апартамента и че така наречената сделка е окончателно финализирана и подписана по време на мандата на кабинета на Сергей Станишев. 

Приемната на народния представител от ГЕРБ-София област посетиха земеделски производители, които споделиха проблемите. „Подкрепа на реалния земеделски производител е акцентът на Програмата за развитие на селските райони, която правителството защитава пред Европейската комисия“, заяви Ирена Коцева.