Серенада и тоалетна хартия “Кама Сутра” са сред топ-подаръците за Свети Валентин

Пловдив Лайф

23-01-2015, 16:00

Снимка:

faifesta.it

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Наближава този ден от годината, в който влюбените двойки по цял свят доказват любовта си чрез романтични жестове, оригинални подаръци и нестандартни изненади. За да изберете най-подходящия подарък, трябва да се съобразите с няколко неща – вкусовете на партньора, реакцията, кооято искате да предизвикате и не на последно място – финансите, с които разполагате, съветва dcnews.bg.

Онлайн пазаруването вече е неразделна част от живота на модерния човек. Малко са хората, които разполагат с време за дълга и изморителна обиколка по магазините. Освен това сайтовете предлагат разнообразни варианти и широк диапазон от цени, така че всеки да може да открие търсения артикул.

Podaraci. bg е своеобразен каталог от списъци за подаръци според случая. Сред най-нестандартните предложения са комплект от 15 персонализирани шоколадови бонбони “Обичам те”, на които вие сами можете да изберете какво послание да оставите на любимия човек. Всеки бонбон се опакова отделно и пожеланието на всеки може да е различно. Изкушението е изработено от млечен белгийски шоколад и е на цена 22 лв.

Комплект “Кама сутра” – бонбони Кама Сутра с различни пози, шампанско с истински златни частици и имитация на кюлче и дървено зарче с пози Кама Сутра също се предлагат в сайта на цена от 33,90 лв. “365 дни романтика за мъж” пък представлява кутия във формата на сърце, която съдържа 365 късметчета, колкото са дните в годината, навити във формата на папирус със златен на цвят конец. Цената на този подарък е 55 лв.

Медал за “Най-добър любовник”, романтична картичка с вградена четирилистна детелина, любовни зарове и дори тоалетна хартия “Кама сутра” за 9.90 лв. допълват гамата от оригинални изненади.

Podaraci. info също насочва вниманието към нестандартните и щури идеи. Може би най-романтичният подарък е да кажете на любимия човек “обичам те” по необичаен начин. Поръчайте кутия с формата на сърце с над 100 папирусчета от луксозна хартия, с послание на над 100 различни езика. Цената е 29,90 лв., а изненадата е гарантирана.

Choco-gifts.com е изцяло насочен към любителите на оригиналния белгийски шоколад. Сайтът предлага на всеки сам да даде идеята за подарък и след това майстори сладкари изпълняват индивидуалния проект. С малко въображение и разбира се, известна финансова инвестиция, бихте направили незабравима шоколадова изненада.

Какво по-романтично от серенада под прозореца? Serenadebg.com подготвя специалните изненади и поднася от ваше име цветя, картичка, допълнителен подарък или писмо на любимия човек. С избрана от вас песен може да създадете незабравима празнична обстановка и скъп спомен за цял живот.

Разбира се, онлайн пазаруването предлага и безброй възможности за традиционалистите. Парфюми, дрехи, стандартни сувенири и техника за дома са най-често поръчваните неща дни преди празника. Все пак не забравяйте, че 14 февруари е чудесен повод да проявите находчивостта си и да накарате вашия човек да се чувства наистина специален.