Роси зарязала подиума заради Лудия

Пловдив Лайф

23-01-2015, 10:00

Снимка:

bgdnes.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Погребаха Митко Лудия

Изнасят ковчега на Митьо Лудия от входа на Жоро Милионера

Черногорова бе най-търсеният фотомодел на "Визаж"

Момичето с най-красивите изумруденосини очи, с ослепителна усмивка и с изваяни като от Микеланджело черти - манекенката Роси Черногорова, едва на 35 години остана вдовица с две невръстни деца. Съпругът й Димитър Стоянов-Лудия бе разстрелян пред очите й преди 6 дни с ловна пушка пред кооперацията, в която живеят в Пловдив, пише bgdnes.bg.

През 90-те години на миналия век за нея се надпреварваха повечето силови босове. Тя обаче не се ласкаеше от вниманието, което получаваше и за което колежките й се избиваха. Роси предпочиташе модните ангажименти зад граница към италиански, немски, испански и швейцарски фирми. Тя бе най-продаваното лице не само в Европа, а и в Турция и Южна Африка на модна агенция "Визаж".

Освен че впечатлява с изключителна красота и интелект, Росица Черногорова бе и жена, щастливо омъжена за любовта на живота си, както тя наричаше покойния си вече съпруг Димитър Стоянов - Митко Лудия. Прозвището Лудия нахъсаният ММА борец получава като ученик в средата на 90-те години, защото още като тийнейджър мачкал всеки на ринга.

http://www.bgdnes.bg/Images/Cache/Image_4550294_128.jpg

"Митко не си помисляше да загуби от някого само за да му направи евала, защото например е лейтенант от бригадата на този или пък любимецът на онзи бос силовак. Митко се биеше, размазваше ги, не угаждаше на йерархията, затова му лепнаха прякора Луд", разказват ММА състезатели. По това време Роси Черногорова дефилира по света, прибира се рядко в родната София, но дойде ли си, е на ревю, където по правило събира вниманието на камерите и на най-желаните мъже.

"Имала съм 5 връзки и отлично знаех какво искам от един мъж. Когато срещнах Митко, той ми даде всичко, затова оставих модата, зарязах я просто за една нощ, преместих се да живея при него в Пловдив и сега смея да кажа, че съм щастлива жена", споделя Роси с една от най-близките си приятелки от подиума - Емилия Кушвалиева, с която са неразделни и до днес.

Роси бе най-желаната жена, а днес е неутешима вдовица, след като няколко куршума й отнеха любовта. И стана неоткриваема, защото приятелите на покойния й вече мъж я скриха от съображения за сигурност. В разпит пред полицията след нощта на разстрела Роси назовала името на сина на покоен сикаджийски бос, известен с върлите си зулуми. Синчето, щателно пазено от хората на друг силов бос, било изведено от страната още на 8 януари, а куп адвокати били наети да го бранят. От полицията обаче отрекоха да имат информация за негова връзка с покушението над Митко Лудия. Веднага след погребението на разстреляния борец Роси се скри. Приятелите на съпруга й покриха не само нея, а и двете им невръстни деца.

"Роси е отчаяна, неутешима е, смята, че няма какво повече да губи, но двете й деца имат. Тя безрезервно обичаше Митко и не знам как ще се събере, дали ще се оправи, въобще ще се съвземе ли психически", разказва приближен на семейството. Разказва, че преди убийството гостувал на вечеря на Роси и Митко.

"Няма как да не им завидиш, двамата усмихнати, с много любов между тях, удоволствие за околните", разказва приятелят на Митко. Вечерта минала спокойно, говорели предимно за коли. Митко се хвалел с новата си придобивка. "Преди Коледа си купи нова кола, на старо. И нея обсъждахме, смяхме се", разказва за последната вечер от живота на Митко Лудия неговият авер.

Той категорично отрича Митко да е имал проблеми с бизнеса или пък да е изглеждал притеснен, угрижен или под заплаха. "Митко беше мъжкар, коректен, с голямо сърце, имаше две чудесни деца, страшно мъжко момче. Но сега е важно Роси да я отървем", твърди приятелят на Митко.