Жена получава оргазъм, докато си мие зъбите

Тайванците смятат, че това е дело на дявола

41-годишна жителка на Тайван има сериозен проблем (или благословия), който датира от 2003 година. Веднъж или два пъти седмично тайванката стигала до оргазъм, докато си миела зъбите с четка. Тя смятала, че това е работа на дявола и била много разтревожена от това, което става с нея. Затова се обърнала към лекарите, още повече че при нея оргазмът бил съпроводен с лека форма на епилептични припадъци без гърчения, съобщава Lifestyle.bg.

Личният й лекаря пратил при невролозите от болницата Чианг Гунг, които се хванали за главата, защото никога не се били сблъсквали с подобен случай. Те съответно извършили редица тестове. Отначало премерили дали миризмата на зъбната паста не е източникът на необичайните оргазми - оказало се, че не е.

След това надупчили венците на пациентката с пръчици за храна с надежда да открият там "дявола". Там обаче го нямало.

После я накарали да прокарва с юмрук по устата надясно и наляво - както при миенето на зъби. Белким прогони "дявола". Оргазми обаче не се явили.

Накрая медиците обяснили на жената, че оргазмите, които тя иначе не постигала при мастурбиране или секс, са "специфичен соматосензорен страничен ефект от миенето на зъбите".

Но медицинското заключение не успокоило клетата жена, която била убедена, че случващото се с нея са попълзновения на демон, насочван от самия дявол.

В крайна сметка жената престанала да си мие зъбите с четка и преминала на течност за изплакване на устата. Съответно демонът я напуснал.