Какъв секс правите според продължителността му от 5 до 180 минути

Проучване във Великобритания показва, че паузите по време на секс увеличават удоволствието

За добрият секс е необходимо време, но стрелката на часовника не отброява оргазмите, нито времето е гаранция за добро преживяване. Както при тренировката, важни са упражненията, а не продължителността, пише Блиц.
Проучване във Великобритания показва, че паузите по време на секс увеличават удоволствието, а поставянето на рекорд е впечатляващо само, ако в действителност сте постигнали нещо. Ето какво трябва да постигнете и колко време трябва да продължите:

5 минути – пропускате любовната игра и преминавате направо към основното. Няма нищо лошо в бързия секс. Но 5 минути не са достатъчни за контакт с очите, ласки и истинска интимност, но ако удоволствието ви е взаимно, няма причина да не направите преживяването кратко, но сладко.

10 минути – това е може би най-странната продължителност на един секс. Не е точно бърз, но най-вероятно няма да е и секс, който ще запомните.

15 минути– това вече е нещо. 15 минути са достатъчни за кратка предигра и смяна на няколко пози. Прекрасно времетраене преди лягане.

20-25 минути– правите всичко, което искате, без да повтаряте. Спокойно можете да удължите и любовната игра.

30 минути – направете пауза за глътка вода. След като се освежите, върнете настроението с нещо секси, например филм или бельо.

40 минути – уверете се, че партньорът ви още е до вас, а не в кухнята за сандвичи.

50 минути – Аман, нямате ли друга работа? Проверка на имейла, дрехи за пране, храна за ядене, разходка на домашния любимец?

60 минути – един час има смисъл само, ако правите почивка за храна и вода.

120 минути – може и да впечатлите партньорката си, но на нея може да й стане твърде много и леко некомфортно.

180 минути – отидете на лекар.