МГЕРБ проведе обучение „Младите хора в политиката – знания и умения за по-добра реализация”

Политика

17-01-2015, 18:21

Снимка:

ГЕРБ

Автор:

Яница Танева

Всичко от Автора

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов изнесе лекция на тема „Възможности и реалности през 2015 г.”

Младежката структура на ПП ГЕРБ в София проведе обучение на членовете си на тема „Младите хора   в политиката – знания и умения за по-добра реализация”, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Програмата започна с приветствие от председателя на ПГ на ПП ГЕРБ и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Младежите бяха поздравени и от административния секретар на ПП ГЕРБ и координатор на партията за град София Цветомир Паунов, както и от председателя на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев.

Цветан Цветанов изнесе лекция на представителите на МГЕРБ на тема „Възможности и реалности през 2015 г.”.

Заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов произнесе слово относно „Младите хора в държавната администрация” и разясни приоритетите за 2015 година, свързани с младежта и спорта.

Председателят на парламентарната Комисия по образование и наука и народен представител от ПП ГЕРБ Милена Дамянова представи пред МГЕРБ темата „Образованието в България - необходима промяна за по-добри резултати”.

Обучението завърши с дискусия, в която с въпроси и отговори можеха да се включат всички участници, гости и лектори в мероприятието.