Тийнейджър цял месец се представя за гинеколог

Лъжливият медик успявал да се вреди да присъства на прегледите

Полицията в американския щат Флорида и медицински център в Уест Палм Бийч решиха да не подвеждат под отговорност тийнейджър, който известно време се е преструвал на гинеколог в лечебното заведение. Лъжемедикът бил хванат във вторник в центъра за гинекология и акушерство „Света Мария“, пише The Washington Post, цитиран от 24 часа.

Пациентка извикала полицията, когато да я прегледа дошъл младеж в бял халат. Жената посочила, че на халата му имало емблема на клиниката, а самият той носил бадж с надписа „анестезиолог“.
Охранителят на медицинския център разказа, че е виждал „лекаря“ в течение на месец. Негов колега твърди, че фалшивият доктор е посещавал клиниката само седмица. При това записи от охранителните камери показали, че невръстният "анестезиолог" многократно е посещавал медицинския център, като всеки път се изхитрял да се набута в кабинет по време на гинекологичен преглед, ясно с каква цел.

Самият младеж твърди пред полицаите, че е лекар от години. Майката на тийнейджъра разказа, че синът й е болен и се намира под наблюдението на истински лекар и не си е взимал хапчетата, пише The Washington Post.