Fibank подкрепя идеи за стартиращ бизнес

Поради голям интерес срокът за кандидатстване в новата категория „Проектно финансиране на бизнес таланти” на конкурса „Най-добра българска фирма на годината” се удължава до 1 март 2015 г.

Конкурсът „Най-добра българска фирма на годината” има за цел да фокусира общественото внимание върху добрите примери в българския бизнес, за да станат модел за подражание. Инициативата се организира от Fibank (Първа инвестиционна банка).

През есента на 2014 г. организаторите на конкурса обявиха старта на нова категория - „Проектно финансиране на бизнес таланти”. По този начин от Първа инвестиционна банка подават ръка на български предприемачи с интересни бизнес идеи. Чрез новата категория в конкурса организаторите от Fibank ще предоставят финансова подкрепа на победителите, за да стартират и развият свой собствен бизнес.

Поради нарастващия интерес към новата категория крайният срок за участие ще бъде удължен до 1 март 2015 г. Всеки подаден проект ще бъде обстойно разгледан и оценен от специално жури.

В новата категория участие може да вземе всеки пълнолетен български гражданин, като попълни кратък въпросник, чрез който ще запознае журито със своята бизнес идея.

Желаещите да се включат в нея могат да представят своите идеи на: www.naidobrafirma.bg.