Цеца се завръща в България

С концерт на морето през август

Примата на балканската музика Цеца Величкович  ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и впечатляващ концерт. Датата е 21 август (петък), а мястото – Градски стадион „Несебър“, съобщиха от Моко Solution.
Певицата ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души.

Наскоро Цеца беше засечена на тайна визита у нас. Въпреки строгите мерки за сигурност по време на престоя, целта на посещението й веднага бе разкрита и в социалните мрежи се появиха множество предположения за датата и мястото на новия концерт.
Оказа се, че избраната локация от певицата и нейния екип, е красивият ни морски курорт – Несебър, което не е никак случайно. Така всички фенове на звездата по българското Черноморие, а и не само, ще имат възможност да се насладят на шоуто, което тя подготвя.

Самата певица споделя, че е затрупана от молби на български почитатели да дойде отново в родината ни, защото не са успели да се сдобият с билети за шоуто й в “Арена Армеец” през ноември миналата година. Тогава сръбската звезда зарадва българската публика с почти 3 часов концерт, на който присъстваха повече от 15 000 души.