Убийството на Татяна прилича на екзекуция (обзор)

В момента се работи по всички версии – от любовен триъгълник, несподелена любов или финансови дългове

Три са версиите, които се коментират относно убийството на 33-годишната Татяна Стоянова. Първата е, че е лобирала за икономическа сделка, втората - убийството е политическо, третата - любовна интрига.

Според коментари от местопрестъплението Татяна е била застреляна професионално, а убийството й прилича на екзекуция. Някой вероятно я е следил, познавал е навиците й, информира "24 часа".

Татяна е била причакана в гаража, излязла е от джипа, направила е две крачки и е била застреляна в тила. Не е успяла да затвори вратата на гаража. Никой не е чул изстрели, възможно е оръжието да е било със заглушител. Вчера тя е имала имен ден и е носила букет.

Татяна е живеела сама, кооперацията, в която е апартаментът й, е нова. Не е била омъжена, не е споделяла за лични или семейни проблеми. Изглеждала щастлива, според познатите й. Тя е единствено дете. Родителите й живеят в другия край на града. Родителите й били шокирани от инцидента, тъй като майката научила за убийството от медиите.

Припомняме, че в 18.40 часа в понеделник на тел. 112 е постъпил сигнал за жена в безпомощно състояние, открита пред дома си в Пазарджик. Незабавно към адреса са изпратени екипи на РУ – Пазарджик и на Спешна помощ. На място е констатирана е смъртта на жената.

Според официалната информация жената е застреляна в главата с два куршума. Татяна Стоянова не е подавала сигнал да е заплашвана, потвърди Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик. Стоянова ръководи отдел „Канцелария на кмета, връзки с обществеността, протокол и международно сътрудничество” в общината.

Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента продължава.
Днес ще бъде направен втори оглед на мястото на инцидента.