Братята Куаши са убити, заложниците са освободени

Убит е и стрелецът от магазина в Париж

Убити са двамата похитители от печатницата във Франция. Убит е и стрелецът от магазина в Париж, съобщи Нова телевизия, цитирайки Sky News.

Заложникът от печатницата е освободен и е жив и здрав, съобщи „Франс Прес”. Освободени са и заложниците от магазина в Париж.

Взривове и стрелба се чуха по-рано от печатницата във френския град Дамартен ан Гоел, в която братята Куаши държат заложниците си.

В същото време се съобщава за 4 големи експлозии към 16:50 местно време, последвани от 2 други в около 17:15 и от супермаркета в Париж, в който също се държат шестима заложници от ислямиста Амеди Кулибали.

След няколко часово затишие експлозия и стрелба се чуха от печатницата във френския град Дамартен ан Гоел, североизточно от Париж, съобщи Би Би Си. От сградата се издига дим. На покрива на печатницата се виждат френски командоси. Заложникът на двамата атентатори е освободен и в безопасност.

Три експлозии са били чути в еврейския магазин в Париж, където мъж държи заложници. Взривовете са избухнали след началото на операцията на командосите във френския град Дамартен ан Гоел.