10-11 януари: Практично-романтичен уикенд

Хороскоп

09-01-2015, 22:20

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Козирог, Луна в Дева - Везни. Астрологична картина за 10-11 януари

Почивката, в нейния пълноценен вариант, едва ли ще се радва на много почитатели през настоящия уикенд. Ще бъдем ангажирани с различни по рода си грижи и задачи, касаещи здравето-нашето собствено и на близките ни, почистването и възстановяването на реда у дома, необходимостта от малки ремонти и решаването на спешни, битови въпроси. За съжаление и работата няма да върви гладко, заради подчертаното усещане за физически или
душевен дискомфорт, съчетани с традиционното за Луната в Дева критично настроение. Имайте предвид обаче, че критичността и зациклянето в детайли и съмнения  може да създаде напразни тревоги, затова си намерете достойно занимание за дневните часове, а личните и дори деловите въпроси, които се налага да предложите за обсъждане, планирайте за вечерните часове. Най-доброто лекарство против подозрителността и придирчивостта сега ще бъде почистването на дома и най-вече грижата за себе си. И въпреки че вечерните часове ни обещават подобрение в социалния фон, те са подходящи за общуване в по-скоро в тесен семеен и приятелски кръг, отколкото за посещение на мащабни светски събития. Те ще бъдат много по-интересни и вълнуващи в неделя.

Ако душата ви е закопняла за романтика, то неделя определено е вашият ден. Без колебание планирайте за вечерните часове романтични срещи и съвместно посещение на места, които обичайно стимулират романтичните ви чувства. Деловите и приятелските срещи също ще бъдат повод за радост и вдъхновение за нови идеи и съвместни проекти и начинания. Неочаквана, но затова пък нужна информация, може внезапно да промени визията ви за бъдещето. Неделя, за разлика от събота, със сигурност не е ден, който да прекараме в усамотение.

Здраве, хранене и красота
Периодът определено е критичен за здравето, още повече за диагностиката на заболяванията. Поставените сега диагнози изискват потвърждение в последствие, а към назначеното лечение следва да пристъпвате много внимателно и след консултация с няколко независими източника. Опасността то не само да не реши проблемите ви, но и да породи нови, е съществена. Що се отнася до профилактиката обаче периодът е изключително благоприятен. Полезен и укрепващ ефект ще имат всички средства, които ни е предоставила природата - вода, билки, камъни и дори чистия въздух, стига да имате възможност да му се порадвате. Периодът обаче е травмоопасен и отправя предупреждение към почитателите на зимните спортове. В менюто е препоръчително да преминете на разтоварващ хранителен режим.