Андреа: Не съм се бременна

Булевард

09-01-2015, 12:21

Снимка:

facebook.com/OfficialPageAndrea

Автор:

Юлия Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пулев заведе Андреа в Рим

Андреа ще зачева ин витро

Според певицата Кубрат не се притеснява от брака

Фолкпевицата Андреа категорично отхвърля слуховете, че е бременна в откровено интервю за списание LOVE style. Въпреки, че с половинката й Кубрат Пулев бяха заловени от папараци пред столична ин витро клиника, тя отрича да се е подлагала на такава процедура.

„Бяхме на посещение при наша приятелка, която е там. Явно се изопачават нещата", заявява певицата, но е убедена, че иска любимият й Кубрат да е баща на нейните деца.

„На този етап не съм взела сериозно решение да имаме дете, но разбира се, че искам това да се случи по-нататък. Когато гради кариера една жена, нещата се стават по-бавно", казва Андреа.

Певицата вдига завесата и около това дали тази година ще има сватба и тя ще стане законна половинка на боксьора: „Това се превърна в някакъв национален проблем. Кубрат не се притеснява от брака. Много неща сме обсъждали, които касаят бъдещето ни, но ще ги споделя, когато вече сме готови".

Андреа говори открито и за отношенията си с Николета, с която не си говореха години наред. „Бяха някакви женски разправии. Но сериозна причина да се караме няма. Чрез трети лица се сдобрихме. Вече не сме на 20 години, но имаме добри отношения", доверява още тя.