Ангелски числа – какво ни казват и как ни помагат? (видео)

Милиони хора по целия свят с удивление разкриват как срещат едни и същи поредици от числа отново и отново

Замисляли ли сте се, че числовите съвпадения, които срещаме всъщност са ангелски числа

„Числови поредици“ познати още като ангелски числа срещаме навсякъде, но не винаги успяваме да ги разберем, съобщава chudesa.net.
Милиони хора по целия свят с удивление разкриват как срещат едни и същи поредици от числа отново и отново, навсякъде, където отидат – така ангелите дават своите напътствия.
Според едни от най-уважаваните автори, терапевти и духовни учители този феномен се появява като част от „духовното пробуждане“ на човечеството. Нивото на духовност се увеличава и ангелите взимат активно участие в този процес.
Ангелите (или нашите духовни водачи) ни насочват с помощта на мисли, чувства, думи и образи. Те ни показват „знаци“, неща, които виждаме често. Едни от тези „знаци“ са повтарящите се числа, познати като ангелски числа.
Според Дорийн Върчу, автор на „Лечение с помощта на Ангелите“ и терапевт „ангелите дават най-доброто от себе си, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас. Така ни помагат да излекуваме живота си. Твърде често обаче ние не обръщаме внимание на знаците, като ги определяме като обикновени съвпадения или игра на въображението.“
Един от най-често срещаните начин за общуване от страна на ангелите са последователните числа. Това става по два начина.
Първият е като просто прошепват в ухото ви към какво трябва да насочите вниманието си – часовника, телефонен номер други числа, намиращи се наблизо. Ангелите искат да ви помогнат с помощта на тези числа, като насочват вниманието ви отново и отново.
Другият начин е като нареждат нещата така, че да видите определени числа в точно определен момент, за да знаете, че не сте сами и те са до вас, за да ви помагат.
Когато забележите определени числа, които виждате отново и отново, помолете ангелите за напътствия, за да разберете какво означават. Внимавайте с мислите си и се фокусирайте върху желанията си, не върху това, което не искате.
Още великият философ, мислител и математик Питагор е казал, че всичко във Вселената е подредено с математическа точност и всяко число има свои вибрации и значение. Поставянето на номерата в последователност притежава специално значение.
Нумерологията е древна и свещена наука, която има своето значение и до ден днешен. Числата ни помагат в три насоки – показват ни уроците, които трябва да усвоим, възможностите за растеж и насоките, съдържащи се във всеки опит.
Когато започнете да разпознавате и интерпретирате числата ще усетите връзката с ангелите. Тази връзка ще им позволи да ви дават насоки и напътствия и ще ви позволи да достигнете мир, надежда и любов.