Бивш халф на "акулите": На Левски не мога да откажа

Спорт

05-01-2015, 11:13

Автор:

Коста Янков

Всичко от Автора

Орлин Старокин обмисля и оферти от чужбина, до дни става ясно къде ще продължи

Спряганият за завръщане в Левски Орлин Старокин заяви пред „7 дни спорт", че не може да откаже на „сините", ако получи официално предложение отново да заиграе на „Герена“. Към момента обаче универсалният футболист, който доста години носеше екипа на Черноморец е имал само предварителен разговор със спортния директор Георги Иванов.

„Говорихме с г-н Иванов да се чуем, след като минат коледно-новогодишните празници. Засега няма нищо официално, но на Левски не мога да откажа. Нямам уговорка с Георги Иванов и новия треньор Стойчо Стоев да се явявам на първата тренировка за новата година. Само знам, че отборът се събира на 7 януари“, заяви Орлин Старокин. Той допълни и че се е разбрал със „сините" за заплатите, които има да взима.

„Това е тема, която не искам да коментирам по принцип, но ще кажа, че сме подписали споразумение и аз нямам намерение да спъвам лиценза на Левски. Не искам и няма да го направя, разбрали сме се по отношение на тези пари“, каза бившият футболист на "акулите". Той разкри, че има и оферти от чужбина.

„Има интерес от няколко отбора зад граница, но е прекалено рано да говорим за нещо окончателно. Предполагам, че до 10 дни ще има яснота около бъдещето ми“, завърши Орлин Старокин.