Сексробиня описва три срещи с принц Андрю

Бъкингамският дворец публикува вчера безпрецедентно второ опровержение на твърденията

Въпреки обвиненията в лъжи срещу американката Вирджиния Робъртс, която заведе иск в Палм Бийч, Флорида, срещу мултимилионера Джефри Епстийн, неговия адвокат Алън Дершовиц и британския принц Ендрю за това, че я ползвали като сексробиня, британският "Мейл он сънди" реши да публикува нейната версия за събитията, информира "Труд".

В иска си тя твърди, че Епстийн, който през 2008 г. бе осъден за секс с непълнолетни, я инструктирал да даде на принца всичко, което поиска, а след това да му докладва в детайли. Тя посочва още, че дъщерята на самоубилия се през 1991 г. медиен магнат Робърт Максуел - Гизлейн, действала като сводница на Епстийн.
"Мейл он сънди" успял още през 2007 г. да идентифицира жената, заради която мултимилионерът получава присъда през 2008 г. Разговаря с нея два пъти, последният от който преди 12 месеца, като вчера публикува цялата й житейска история.

Тя работила като помощник-камериерка в спа клуб на Доналд Тръмп във Флорида. Малко след 15-ия си рожден ден през 1998 г. среща там Гизлейн. Вирджиния била облечена в бяла секси униформа и четяла учебник по анатомия, когато Гизлейн се приближила и я попитала дали иска да работи като пътуваща масажистка за Епстийн, като ще бъде обучена и ще взема добри пари. За да я убеди, я откарала в имението му на брега на Палм Бийч, в което до стъпалата висели снимки на голи момичета. Робърс по-късно разбира, че и тя тайно е снимана със скрити камери.

Друга жена я завела в спалнята на Джефри. До нея имало стая за масажи, на чиято маса той лежал по очи чисто гол. Той я разпитвал около час за живота, като тя казала, че е бягала от къщи, живяла е на улицата, вземала е екстази и не е девствена. И той заключил, че е лошо момиче в хубаво тяло. Жената с нея започнала масаж на Джефри, след като си съблякла дрехите. Въвлякла и Вирджиния в масажа, който приключил със секс с Епстийн. След което получила $200 от жената и й казали да дойде пак на следващия ден. Тя била впечатлена от богатата обстановка и постепенно била обхваната от усещането, че Джефри и Гизлейн се грижели за нея.

През 2001 г. й казали да отиде в Лондон. Там за първи път я представили на принц Андрю на вечеря. Двамата танцували, като принцът изненадващо я сграбчил за бедрата. По-късно правили секс в къщата на Гизлейн. "Беше добре, той бе забавен", казала Робъртс.

За втори път видяла принца по-късно същата година в имот на Епстийн в Манхатън. На коляното му стояла красивата Йохана Сьоберг, която работела за Джефри. По-късно Вирджиния му направила сексмасаж.

Третата им среща била на карибски остров, притежаван от Епстийн. Там отишла с Джефри Гизлейн и още 7 руски момичета. Вирджиния описва забавлението като "оргия", която била снимана.

Твърди, че получила $15 000 за срещите си принца и сексуслугите на Джефри.
Според адвокат на Епстейн, който през 2008 г. бе осъден на 18 години затвор за блудство, но излежа само 13 месеца, твърденията са стари и времето е показало, че не заслужават внимание. Но британски коментатори посочват, че набъркването на принц Андрю в тях може сериозно на накърни неговата репутация, както и тази на кралското семейство.

КАТЕГОРИЧНИ ОПРОВЕРЖЕНИЯ

Бъкингамският дворец публикува вчера безпрецедентно второ опровержение на твърденията, че вторият син на кралица Елизабет II - принц Андрю, е имал връзка с непълнолетно момиче. "Много категорично отричаме, че херцогът на Йорк е имал какъвто и да било полов контакт или отношения" с жената. "Това са лъжливи и напълно безпочвени обвинения", се посочва в изявлението. В петък дворецът заяви, че "всякакви предположения за неуместни контакти на принца с непълнолетни категорично не отговарят на истината".

Известният US адвокат Алън Дершовиц, за когото ищцата във Флорида твърди, че била принудена да прави секс с него, както и с принц Андрю, заяви, че обвиненията са лъжа и целят изнудване за пари. "Ако тя лъже за мен, което знам абсолютно сигурно, тогава не може да се вярва и на твърденията й за всеки друг", каза той пред Би Би Си. И обяви, че готви правни действия срещу жената, за да я накара да даде клетвени показания пред съда.