Йогата помага на Йорданка Христова в секса

Певицата вярва в прераждането, в минали животи е била рускиня и испанка

Йорданка Христова издаде тайната за щастлив сексуален живот. Певицата коментира изказването на кинолегендата Джейн Фонда, че „сексът на 73 години е прекрасен" с думите: „Аз имам още една година, за да разбера. Никой не е казал, че трябва да спя с някого, за да правя секс", разкри пред Нова телевизия Христова. Тя поддържа форма с йога, която й се отразява и на сексуалния живот.

„Стинг е пример за това. Той се занимава от дълго време с йога, аз го обожавам. Не познавам лично някое сексуално гуру, за да кажа колко са добри мъжете, когато практикуват йога. Но тя е много полезна", убедена е Данчето.
За нея йогата е философия и начин на живот. В практикуването на различните упражнения най-важно е дишането. Много полезни са и упражненията за двигателната система.

„Йогата за мен е духовно усъвършенстване. Аз обичам мъжете със замах. Има четири правила, които трябва да следва човек в живота: първо да споделяш, да се пречистват, да раздават и да обичат", категорична е певицата. Тя даже има и йога име - Сандит Ананда. Изпълнителката на „Песен моя, обич моя" вярва в прераждането. В минали животи е била рускиня, арабка, испанка. Христова не пропусна да коментира и отношенията си с Фидел Кастро. „Той е цар на пиара, невероятен човек е. Фидел не може да е гадже на никого. Неговата любима е Куба и това е. Той се е отрекъл от всичко, за да работи за страната си", разказа естрадната звезда.